Fathiyah parašė:
Na is jusu tikrai nesitikejau tokio atsakymo su “medicininiu issilavinimu” 😱
Aš irgi nesitikėjau, kad tokio bukumo žmonių būna, bet va - kiekvienam sava nuostaba.
Fathiyah parašė:
Na is jusu tikrai nesitikejau tokio atsakymo su “medicininiu issilavinimu” 😱
Aš irgi nesitikėjau, kad tokio bukumo žmonių būna, bet va - kiekvienam sava nuostaba.
Sniegexx parašė:
Tai ko susikalei 425 jei nereik ju rodyt vyrui? Juk butu uzteke ir 295 gal tada nebutu reikeje cia zliumbti kaip sunku
Isvis man nereikejo jokiu prisiskaiciau tokiu princesiu nuomoniu kaip Jusu ir galvojau kad cia viskas gerai bus, ner cia Lietuvoje per daug informacijos. O reikejo daugiau pasiskaityti ir ne forumiukuuu.
Well parašė:
Isvis man nereikejo jokiu prisiskaiciau tokiu princesiu nuomoniu kaip Jusu ir galvojau kad cia viskas gerai bus, ner cia Lietuvoje per daug informacijos. O reikej…
😂😂😂😂 oj negaliu.... 🙈🙈🙈 viskas tyliu.
Well parašė:
Butent idomi o ne dirbtina lele ir proto dar turiu o ne svaigstu tokias nesamones kaip jus cia skleidziatkraupu
Esat ir įdomi, ir protinga, beliko būti tik laimingai. To jums ir linkime, manau, visos šio "forumiuko" lankytojos.
Lady Rose parašė:
Esat ir įdomi, ir protinga, beliko būti tik laimingai. To jums ir linkime, manau, visos šio "forumiuko" lankytojos.![]()
Well parašė:
Butent idomi o ne dirbtina lele ir proto dar turiu o ne svaigstu tokias nesamones kaip jus cia skleidziatkraupu
Suabejočiau proto galiomis, jei Jums tokią įtaką daro visokie “forumiukai” ir “princesės”. Sorry, nepykit
laimingaesuu parašė:
Suabejočiau proto galiomis, jei Jums tokią įtaką daro visokie “forumiukai” ir “princesės”. Sorry, nepykit
O ko jus forume sedit siaip sau
Normalu ieskoti atsiliepimu ir informacijos mano nuomone.
Niritė parašė:
Tikrai išeisit? Ant visai?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nesuprantu is kur jus tiek laiko turite turedama 1m vaikeli 😁
sauluzytee parašė:
Nu kam vel klaust to paties... ? Perskaitykit tema ir matysit![]()
Tam, kad tokias ponias, kaip jus paerzinti
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai