Mamukas23 parašė:
Vizitas tik pirmadieni bijau kad iki to laiko nesumažėtų
Pakartokite rytoj HCG, jeigu bus padidejes lyginant su siandien, pradekite vartoti PRG.
Arba bandykite gauti rytoj vizita, jeigu pavyks (mokamu turetu buti).
Mamukas23 parašė:
Vizitas tik pirmadieni bijau kad iki to laiko nesumažėtų
Pakartokite rytoj HCG, jeigu bus padidejes lyginant su siandien, pradekite vartoti PRG.
Arba bandykite gauti rytoj vizita, jeigu pavyks (mokamu turetu buti).
Simona_aš parašė:
Liepos 3 d.buvo dirbtinis apvaisinimas.
Kartokite HCG po 48 val, jeigu nestumas vystosi gerai, rezultatas turetu dvigubeti.
PRG rezultatas geras.
a.rim.gau parašė:
Sveikos,
Ar gali būt kad laukiuos? Ar kas čia įvyko, tokio mažo hcg nesu mačiusvisi sim…
Tikrai laukiatės, skaičiai maži, gal kad ne taip seniai ir įvyko implantacija. Jei viskas gerai, turėtų tiesiog po dviejų dienų pakartojus tyrimą hcg maždaug padvigubėti
Simesh parašė:
Tikrai laukiatės, skaičiai maži, gal kad ne taip seniai ir įvyko implantacija. Jei viskas gerai, turėtų tiesiog po dviejų dienų pakartojus tyrimą hcg maždaug padvig…
Kad "kibimas" yra tai greičiausiai taip, bet toks mažas hcg🙈 bijau, kad indikuoja negimdinį.. nu nejau mano ovuliacija totaliai ne pagal skaičiavimus įvyko kada panorėjus vėliau🧐 kartosiu šiandien hcg
a.rim.gau parašė:
Kad "kibimas" yra tai greičiausiai taip, bet toks mažas hcg🙈 bijau, kad indikuoja negimdinį.. nu nejau mano ovuliacija totaliai ne pagal skaičiavimus įvyko kada pan…
Tai visko gali būti. rašėte kad paskutinės mm liepos 2 d. O kokio ilgio Jūsų ciklas?
Nes pagal hcg, tai neseniai implantacija įvyko
Belieka kartoti tyrimą, kad matyti tendenciją ar auga.
Linkiu viso ko geriausio
Lollipops parašė:
Tai visko gali būti. rašėte kad paskutinės mm liepos 2 d. O kokio ilgio Jūsų ciklas?
Visada kaip laikrodukas, 28d. Na tikiuosi antro teigiamo hcg ir aš🙏🏻 ačiū🤍
a.rim.gau parašė:
Visada kaip laikrodukas, 28d. Na tikiuosi antro teigiamo hcg ir aš🙏🏻 ačiū🤍
Jeigu paskutiniu mm pirmoji diena buvo liepos 2d. ir mm paprastai trunka 28d., toks HCG rezultatas zemokas
Kartokite po 48 val paziureti ar dvigubeja.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai