Kamila parašė:
Leidžia tik lankyti ar leidžia ir būti palatoje per naktį, pasilikti po gimdymo? 🤔
Tik lankyti, kai perkele i palata vyras dar joje pabuvo ir isvaziavo namo nakciai
Kamila parašė:
Leidžia tik lankyti ar leidžia ir būti palatoje per naktį, pasilikti po gimdymo? 🤔
Tik lankyti, kai perkele i palata vyras dar joje pabuvo ir isvaziavo namo nakciai
Tercija parašė:
Sakykit ar Kretingoj liepia gimdyti su kaukėmis?
Kiek zinau, ne
Rimančiuks parašė:
Sveikos kaip sekėsi gimdyti Kretingoje ? Kaip personalas? Gal yra gimdžiusiu rugsėjo mėn. ? Ar leidžia vyrus?
Sveiki,sekų info..ir man aktualu..šiaip gydytojos klausiau sakė kad įleidžia vyrus..
Jolacka29 parašė:
Sveiki,sekų info..ir man aktualu..šiaip gydytojos klausiau sakė kad įleidžia vyrus..
Į gimdymą berods dar visur įleidžia.. man aktualiau, ar po gimdymo leidžia pasilikt
panelyte9 parašė:
Į gimdymą berods dar visur įleidžia.. man aktualiau, ar po gimdymo leidžia pasilikt![]()
Man gydytoja sakė kad leidžia pasilikti kažkiek laiko,tik jau ne per naktį..ir kad leidžia poto lankyti
VaidaEi parašė:
Sveikos, gimdziau rugsejo 10d,vyrui butu leide dalyvaut, bet pasiliko namie su dukra. Lankyt leido, bet tik jam vienam. Man dare covid tyrima ir tik gavus atsakyma …
O kaip personalas?
Dabar guliu Kretingoje, personalas super, dvi pamainos pasikeitė per para, bet likau labai patenkinta, ryt mėgins kaklelį žiūrėti vėl kad naturaliai gimdymas prasidėtu ir nereiktu skatinti. Palatos super, palyginus kad per šį nėštuma du kartua gulėjau Klaipėdoje tai i Klaipėda kojos nekelčiau. 😂
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai