VaidaStaa parašė:
O aš tam laikotarpiui atostogas suplanavau, tikiuosi po poros savaičių pajėgsiu dirbti.
kažin, galit prisidaryt bėdos, bet aišku žiūrint koks darbas,jei rankų kilnot nereikia gal nieko
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįVaidaStaa parašė:
O aš tam laikotarpiui atostogas suplanavau, tikiuosi po poros savaičių pajėgsiu dirbti.
kažin, galit prisidaryt bėdos, bet aišku žiūrint koks darbas,jei rankų kilnot nereikia gal nieko
daiva1226 parašė:
Laba visoms, gal žinote ar po kompensuojamos krūtinės mažinimo operacijos išduodamas nedarbingumas. Kiek skaitau, jei darai privačioje klinikoje, neduoda.
Jei operacija bus dėl medicininių indikacijų - gausite nedarbingumo pažymėjimą ir jums bus mokama ligos išmoka. Tačiau,jei operacija bus estetinė, nedarbingumo pažymėjimą išduos, bet ligos išmoka nebus mokama
Vandenė2 parašė:
Jei operacija bus dėl medicininių indikacijų - gausite nedarbingumo pažymėjimą ir jums bus mokama ligos išmoka. Tačiau,jei operacija bus estetinė, nedarbingumo pažy…
Tai nedarbingumą gali išduoti šeimos gydytoja ir parašyt kitas priežastis. Pvz: susuko nugara. Aišku rizikinga, bet įmanoma gaut
Tiglas3 parašė:
Sveikos, operacija jau po ryt ir pradejau skaityt komentarus apie privacias palatas, o as aplamai tikejausi po paros namo keliauti🙄 kiek laiko teko guleti? Gal buvo…
Kaip faina,kad sulauket operacijos)kiek laiko lauket?Tegul viskas praeina gerai🫶
Sveikos , turiu nuo paauglystės didelę krūtinę , F plius minus, buvau konsultacijoj dėl nemokamo mažinimo . Daktaras buvo jaunas , apžiūrėjo ir pasakė kad nekompensuos , jeigu noriu galiu pas jį į privačią kliniką ateit , ir atliks mokamą krūtinės mažinimą. Pasirode jog bando pritraukt klientų , ir labai nesidomėjo kas man ten yra . Ir galvoju gal vėl registruotis ir bandyt pas kitą daktarą papulti , tik klausimas gal žinot daktarą Kauno klinikose kurie būtų palankūs padėt , ar net su kažkiek pinigų praeiti šį galvos skausmą, neturiu tiek pinigų kad mažintis privačiai . Pas ką jūs darėtės kad būtų malonus ir linkęs padėt? 🤗
Milana 2 parašė:
Sveikos , turiu nuo paauglystės didelę krūtinę , F plius minus, buvau konsultacijoj dėl nemokamo mažinimo . Daktaras buvo jaunas , apžiūrėjo ir pasakė kad nekompens…
O del ko,ar pasake,kad nekompensuos?
Milana 2 parašė:
Sveikos , turiu nuo paauglystės didelę krūtinę , F plius minus, buvau konsultacijoj dėl nemokamo mažinimo . Daktaras buvo jaunas , apžiūrėjo ir pasakė kad nekompens…
o pas ką ir kur jūs lanketes? Kauno klinikose manau skiria visoms kam tikrai reikia operacijos
ingado79 parašė:
O del ko,ar pasake,kad nekompensuos?
Nes pasakiau , kad gryšiu į sportą , tai jis sako nusimesi svorio dar ir nuo krūtinės kai nukris jau ir daryt nieko nereiks 😄
Milana 2 parašė:
Nes pasakiau , kad gryšiu į sportą , tai jis sako nusimesi svorio dar ir nuo krūtinės kai nukris jau ir daryt nieko nereiks 😄
tai gal pas jus nėra tokia baisinė krūtinė, gal nenutysę kiek reikia? ar matavo?
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai