Miglevai parašė:
Sveikos, jeigu mano ASAT, ALAT ir LDH tyrimai geri,ar reikia darytis ta bilirubina ar kaip ten? Ar jei sie geri taj reiskia viskas tvarkoje? Nors oda tai niezti
Reikia.
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįMiglevai parašė:
Sveikos, jeigu mano ASAT, ALAT ir LDH tyrimai geri,ar reikia darytis ta bilirubina ar kaip ten? Ar jei sie geri taj reiskia viskas tvarkoje? Nors oda tai niezti
Reikia.
Sveikos, jau savaitę kankina stiprus kūno niežulys. Gyd paskyrė AST ir ALT tyrimus, jie norma. Niežulys nedingo visgi. Norėčiau išsitirti papildomai, ar užtektų šio tyrimo? https://medicinapractica.lt/pirmine-kepenu-ir-tulzies-istyrimo-programa/
Mamukas1988 parašė:
Sveikos. O su sia liga guldo i ligonine? Ar tik paskiria gydyma ir namuose galima gydytis?
Priklauso nuo rodikliu ir bukles. Mane gulde su mazokais rodikliais, kitas su tokiais tik stebi. Kazkaip liudejau, bet dabar dziaugiuos, kad stipriai priziurejo.
2for1 parašė:
Priklauso nuo rodikliu ir bukles. Mane gulde su mazokais rodikliais, kitas su tokiais tik stebi. Kazkaip liudejau, bet dabar dziaugiuos, kad stipriai priziurejo.
O kiek laiko gulejot ligoninej? Koks gydymas yra taikomas ten?
Mamukas1988 parašė:
Gydymo nėra, galima tik šiek tiek numušti rodiklius ir niežulį apmažinti. Bet ir tai ne visada tie vaistai padeda. Gultis nebūtina, jei rodikliai nedideli, svarbu profilaktiškai bent kas 2 sav. tirtis kepenų fermentus ir TR. Pastaroji labai svarbi, esant daugiau nei 40 jau reiktų važiuot į Santaras konsultacijai. Kauno klinikose puikūs gastroenterologai, bet ten šis tyrimas neatliekamas, tai geriau Santaros.
Mamukas1988 parašė:
Sveikos. O su sia liga guldo i ligonine? Ar tik paskiria gydyma ir namuose galima gydytis?
Mane guldė į ligoninę, o paskui į dienos stacionara reikėjo kas antra diena eiti.
Laknė parašė:
Gydymo nėra, galima tik šiek tiek numušti rodiklius ir niežulį apmažinti. Bet ir tai ne visada tie vaistai padeda. Gultis nebūtina, jei rodikliai nedideli, svarbu p…
Gal jau Kaunas pradėjo daryti, nes pernai buvau vasarį tai sakė jog kaip tik ieško įmonės kad pradėtų daryti šį tyrimą.
Mamukas1988 parašė:
Mane gulde su TR 23 kazkur, pagulejau savaite ir 37 savaite skatino gimdyma.
Sveikos, gal kuri gali pasakyti tiksliau dėl to niežulio, ar tik galūnės ar visą kūna niežti? Nes man lyg ir po truputi pradėjo kūna niežėti ir nesuprantu čia koronos pasėkmės nes apsirgau ar būtent šitos ligos. Gyvenu ne lietuvoje, jei gerai jausiuos vizitas pas gydytoją trečiadienį, bet nežinau ar jie čia tokius dalykus žiūri.
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai