coliuke48 parašė:
kovo 9 , visokiosia formosia prisiskaiciau kad kitoms testai ilgai nepadoro kad yra kitai buvo kad tik kraujo tyrimas parode .
Na tada lieka dar vienas variantas-pasidaryk kraujo tyrima.
ir linkiu, kad viskas butu gerai.
coliuke48 parašė:
kovo 9 , visokiosia formosia prisiskaiciau kad kitoms testai ilgai nepadoro kad yra kitai buvo kad tik kraujo tyrimas parode .
Na tada lieka dar vienas variantas-pasidaryk kraujo tyrima.
ir linkiu, kad viskas butu gerai.
coliuke48 parašė:
rytoj ryte darysiu dar viena testa ziuresiu ka rodys jei vel vaiduokliuka gal jau ryskesni tada bus aisku.![]()
O kazkokius nestumo pozymius jauti pykinima, lakstyma i toleta, krutines skausma?
Nekantraujanti parašė:
O kazkokius nestumo pozymius jauti pykinima, lakstyma i toleta, krutines skausma?![]()
krutine tik kad padidejus taip kai paspaudi skauda pilvo apacia gimta taip vis pamaudzia , pykint tai nepykina manes labai dziaugiuosi del to .
coliuke48 parašė:
nebeuzmigsiu nakti lauksiu ryto kad pasitikrint .![]()
as ryt ryte darysiuos dar viena testuka "Evitest"(ar,kaip ten jis vadinas),gal jau pilnai rysku parosys man....
coliuke48 parašė:
krutine tik kad padidejus taip kai paspaudi skauda pilvo apacia gimta taip vis pamaudzia , pykint tai nepykina manes labai dziaugiuosi del to .
as,kai su dukryte vaiksciojau mane per visa nestuma tik 2 kartus pykino kaskiek,bet po kurio laiko praeidavo,o vemti nei karto neteko....
dowilee parašė:
as ryt ryte darysiuos dar viena testuka "Evitest"(ar,kaip ten jis vadinas),gal jau pilnai rysku parosys man....![]()
![]()
![]()
as tai dariau parekomendavo BENU early pregnancy jis labai jautrus tai va po nesekmingu testu sitas man parode vaiduokliuka
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai