ugnekristina parašė:
ir mergytes dideles buna dar ir ugiu ne is mazuju 53cm,na zodziu pati nesupratau kur ji pas ene ten ir tilpo
svarbiausia, kad viskas gerai baigesi
o man viskas dar pries aky
Gali būti, kad gimdymo skausmui palengvinti pakaks kvėpavimo pratimų ir išmoktų atsipalaidavimo technikų, tačiau gali prireikti nuskausminamųjų. Skaityti
visą straipsnįugnekristina parašė:
ir mergytes dideles buna dar ir ugiu ne is mazuju 53cm,na zodziu pati nesupratau kur ji pas ene ten ir tilpo
svarbiausia, kad viskas gerai baigesi
o man viskas dar pries aky
Rafinuota_bohema parašė:
Mano sunelis gime 62cm, 4,200kgas manau gimdymo eiga itakoja daugybe faktoriu... As atvirai pasakius, nuo mazdaug 20 sav darydavaus masaza, kegelio pratimus, ga…
didelis ir jusu sunelis, o jau koks ugis!
tai man klausymas iskyla, kiek jus ir UGNEKRISTINA svorio priaugote nestumo metu?ar pacios aukstos esate, kad vaikuciai taip pat auksti gime?
pavasarelis321 parašė:
tai man klausymas iskyla, kiek jus ir UGNEKRISTINA svorio priaugote nestumo metu?a…
As 178, vyras 198
priaugau bendrai 26
Rafinuota_bohema parašė:
As 178, vyras 198priaugau bendrai 26
![]()
tuomet viskas aisku. turbut ir pati nenustebote, kai sunelis tokio ugio ir svorio gime
o tie ''kegelio'' pratimai, tai ca privaciai kazkur ejote?ar uk?
pavasarelis321 parašė:
tuomet viskas aisku. turbut ir pati nenustebote, kai sunelis tokio ugio ir svorio gime
![]()
Tiesa sakant- ne
mane tik midwife gasdino paskutinem savaitem, kad as pati nepagimdysiu ...
pavasarelis321 parašė:
tai man klausymas iskyla, kiek jus ir UGNEKRISTINA svorio priaugote nestumo metu?a…
as taip sveriau pies nestuma 64kg mano ugis 165,bet gimdyti isvariau 80kg,labai daug skysciu turejau sukaupusi,pries 2 savaites iki gimstant vaikui pradejo kojos labai tinti,o kai pagimdziau tai mano svoris is 80kg i 63kg nukrito per 2 savaites,tai tas ir priaugimas per nestuma 4 kg vaikutis,vaisiaus vandenai,padidejusi gimda ir daug,daug skysciu kune
pavasarelis321 parašė:
![]()
Susiraskit internete
namuciuose gulit sau patogiai ir itraukiat bei atpalaiduojat vidinius maksties raumenukus
ugnekristina parašė:
kegelio pratimus gali ir turi pati atlikineti as ir pries nestuma ir per nestuma ir po nestumo juos visada darau,tiesiog itempineji gimdos raumenukus ir viskas...
Rafinuota_bohema parašė:
Susiraskit internetenamuciuose gulit sau patogiai ir itraukiat bei atpalaiduojat vidinius maksties raumenukus
Aciu mergaites uz issamius atsakymus man labai padejote
pavasarelis321 parašė:
Aciu mergaites uz issamius atsakymus man labai padejote![]()
Nera uz ka
jei dar kuo galiu padeti- rasyk cia ar az
dar labai geras dalykas gimbastikos kamuolys
iki siol naudoju, dabar suneli mankstinu ant jo
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai