Laurute B. parašė:
Kaip tth?
TTH buvo geras, dariausi prieš metus, reikės kartoti žinoma..
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįLaurute B. parašė:
Kaip tth?
gvalev parašė:
Kartokit
Geriu brom.prolaktinui mazinti (buvo 650) jau menuo laiko. Endokrinologe paskyre puse tabletes skydliaukei (nors Tth buvo ribose) ir brom.vis didinant doze kas savaite iki pilnos tabletes. Salutiniu pojuciu nejauciu. bet tyrimu nedariau dar, ar kiek nors sumazejo. Kitu problemu nera tik padidejas prolaktinas
Arunytee parašė:
Geriu brom.prolaktinui mazinti (buvo 650) jau menuo laiko. Endokrinologe paskyre puse tabletes skydliaukei (nors Tth buvo ribose) ir brom.vis didinant doze kas sava…
Kiek bandote pastoti jau gerdama vaistus?
Laurute B. parašė:
Jums prolaktinas 540 ir turit augliuka?
Netyre... :/ pries metus prolaktinas buvo normoj, o va po metu zenkliai paaugo. Ir TTH paaugo per metus. Siaip visada pas mane hormonu disbalansas, arba vienu arba kitu
gal ir reiktu issitirti ta augliuka
Irvutė parašė:
Netyre... :/ pries metus prolaktinas buvo normoj, o va po metu zenkliai paaugo. Ir TTH paaugo per metus. Siaip visada pas mane hormonu disbalansas, arba vienu arba …
O kokie kiti hormonai išsibalansavę? Kaip pastebėjot? :?
gvalev parašė:
O kokie kiti hormonai išsibalansavę? Kaip pastebėjot? :?
TTH. Taip pries metus buvo normoje. Pakartojus tyrima pastebejau. Anksciau, dar kai neplanavau vaikelio, nuo paauglystes buvo issibalnaave lh ir fsh.... kazkaip keletas metu siu dvieju hormonu santykis lyg ir geras (pfu pfu pfu), bet va skydliauke ir prl dabar... aisku, vaistu pagalba sureguliuota dabar
Labas,
Gal jūs čia žinosit. Apie 2 metus bandome pastoti, bet nesėkmingai. Buvo 2 pastojimai, bet nesėkmingi. Pradejau tirtis ir pas mane mazas prg ir padidejes prolaktinas 750. Buvau pas endo, bet pasakė, kad nuo 1 tyrimo nieko negali komentuoti. Tai reiki antrą kartą kartoti. Tai bandysiu šį mėnesį jį pasikartoti. Bet man anksčiau būdavo, kad po ov pradedavo krutinę mausti, kas po persileidimo tas dingo, jau 5 mėn. čia turbūt įtaka daro prl? Koks jis turi būti, norint pastoti?
V.P. parašė:
Labas,
Gal jūs čia žinosit. Apie 2 metus bandome pastoti, bet nesėkmingai. Buvo 2 pastoji…
Iki 300
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai