Krown parašė:
Nes buvau pirmą kartą pas ją, tikrai patiko, viską paaiškino, labai gerai viską mato, lytį gerai nustato, viskas puikiai todėl norėjau vėl pas ją papulti 😍…
Supratau
su nekantrumu laukiu vizito
Krown parašė:
Nes buvau pirmą kartą pas ją, tikrai patiko, viską paaiškino, labai gerai viską mato, lytį gerai nustato, viskas puikiai todėl norėjau vėl pas ją papulti 😍…
Supratau
su nekantrumu laukiu vizito
Baltasvejas parašė:
Merginos, pasidalinkit kaip gydetes nuo persalimo? Pasigavau kazka, taip gerkle skauda, kad verlt norisi, nebe metinuku lygio... Buvau vaistinej tai pasiule arbatu …
Kepinau druska keptuvej, pyliau i kojne, laikiau ant gerkles. Daug siltos, ne karstos arbatos su citrina. Skalavau nosi su juros druska, gerkle su vandeniu druskinuotu. Siaip ne taip irctemp nusimusau ir pasveikau
sveikatos jums
Baltasvejas parašė:
Merginos, pasidalinkit kaip gydetes nuo persalimo? Pasigavau kazka, taip gerkle skauda, kad verlt norisi, nebe metinuku lygio... Buvau vaistinej tai pasiule arbatu …
Man labai padejo skalavimas gerkles su siltu vandeniu ir juros druska. Net ir db kai skauda taip darau.
erikuteeee parašė:
As sian skambinau i perinatologu skiriu nes nustate kad komplikacijos su daugiavaisiu nestumu, tai irgi nerado vietos, teko i mokama rasytis. Kaxkokios nesamones ir…
O pas kokia gyditoja gavai talona?
irena86 parašė:
O pas kokia gyditoja gavai talona?
Pas Matulionyte bet mokamai
MorningStar parašė:
Sveikutes, ar gali nuo prg atsirasti rausvu kaip kremines spalvos isskyru kartu su zvakutes likuciais? Nes tiek laiko naudojau nepastebėjau tokiu dalyku o dbr jau a…
Man budavo kremines tokios, bet nuo prg visokiu spalvu buna
Simu5 parašė:
Man budavo kremines tokios, bet nuo prg visokiu spalvu buna![]()
Bet visada jos budavo, ar tik kartais? Nes man visa ta laika kiek naudoju pirma karta tokia spalva
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai