Odda parašė:
Ai pas jusu vyra kiekis mazas ir visi morfologiskai blogi, nera normalios formos :/
Taip, ir įdomu kaip pagerinti kiekį
Odda parašė:
Ai pas jusu vyra kiekis mazas ir visi morfologiskai blogi, nera normalios formos :/
Sofija 2 parašė:
Sveika mityba, sportas ir papildai vyro turto gerinimui
bet tai nera faktas, kad pades, deja
Odda parašė:
Sveika mityba, sportas ir papildai vyro turto gerinimuibet tai nera faktas, kad pades, deja
![]()
mano pazistamos vyras irgi sportavo nei gere nei ruke, ir papildus gere, ir vistiek nieko... vat matyt geriantiems reikia mest o negeriantiems atvirksciai
Odda parašė:
Sveika mityba, sportas ir papildai vyro turto gerinimuibet tai nera faktas, kad pades, deja
![]()
Pas mus DNR fregmentacija dar maža yra
laser parašė:
mano pazistamos vyras irgi sportavo nei gere nei ruke, ir papildus gere, ir vistiek nieko... vat matyt geriantiems reikia mest o negeriantiems atvirksciai![]()
Aha, mano vyras matydamas pazystamus, kaip jie gyvena ir tik gimdo vaikus, tai sako as tuoj pradedu rukyt, gersiu belekiek ir tada tikrai pavyks
Sofija 2 parašė:
Pas mus DNR fregmentacija dar maža yra
Kas tai tra, galima placiau? Mes tokio nesam atlike
Odda parašė:
Aha, mano vyras matydamas pazystamus, kaip jie gyvena ir tik gimdo vaikus, tai sako as tuoj pradedu rukyt, gersiu belekiek ir tada tikrai pavyks![]()
Geroj draugijoj gyvenat 🤦♀️😂
Odda parašė:
Aha, mano vyras matydamas pazystamus, kaip jie gyvena ir tik gimdo vaikus, tai sako as tuoj pradedu rukyt, gersiu belekiek ir tada tikrai pavyks![]()
Kažką aiškino jei dnr fregmentacija yra maža tada ir pastoti yra maža tikimybė,antradienį tiksliai sužinosim
TheHappiest parašė:
Geroj draugijoj gyvenat 🤦♀️😂
Cia vaizdziai tariant
nepriimk uz gryna piniga
Odda parašė:
Cia vaizdziai tariantnepriimk uz gryna piniga
![]()
Uoj, aš ne tas variantas 😂😂
paukstyte123 parašė:
Ne ne, PKS tikrai neitakoja;)) su pirmu pastojau be vargo, tik nustojau vartot kt, iskart ir pastojau. O kodel dabar taip sako, nezinau... gal nori psichologiskai b…
Įdomi ginekologė
sėkmės
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai