agni751 parašė:
Mergaites, kaip darom? Man iskart cia mest nuoroda su sanex siustomis shemomis ar kiekvienai atskirai, palei prasyma? Siuo metu turiu 10![]()
mesk cia, nes jei prireiktu perverstume atgal ir rastume
agni751 parašė:
Mergaites, kaip darom? Man iskart cia mest nuoroda su sanex siustomis shemomis ar kiekvienai atskirai, palei prasyma? Siuo metu turiu 10![]()
mesk cia, nes jei prireiktu perverstume atgal ir rastume
Oki ;)
https://www.dropbox.com/s/yczk6358iwpb20d/Schemos%201-10.rar
Jei neveiktu linkas - rasykite, buna, kad nusimusa
sanex parašė:
Kokio dydžio Jums reikia schemos ? Tai lotoso schemų reikia![]()
lotosai ar vandens lelijos-visi vandens augalai tokie nerealia ispudingi! ir sis su labai graziais ziedais,bet noretusi zalumos,o cia juodas fonas
bet vistiek aciu uz pasiulyma :bigwink:tokio nebuvau macius
Turiu jusu klausimuka, kaip is sio tinklalapio parsisiusti norima schema, mane labiausiai domina paveisklai su moterimis, noriu ji skirti vienai svarbiai asmenybei...
pvz kazkuri is siu
club.osinka.ru/picture-2908642?p=11414166
mamyte.irl parašė:
lotosai ar vandens lelijos-visi vandens augalai tokie nerealia ispudingi! ir sis su labai graziais ziedais,bet noretusi zalumos,o cia juodas fonasbet vistiek ac…
kažkada jis buvo mano planuose ,gal Jums šis triptikas patiktų ,yra ir žalumos
kristijonas parašė:
aš irgi šito norėčiau
jei nenusipirksite shemos anksciau uz mane, tai kai ta padarysiu as, galesiu pasidalinti
Labai grazus arkliukas
ar ir noriu issisiuvineti medini arkliuka, bet nerandu grazios schemos
viena buvau radusi, bet kiek siulu jam reikia
Sakykit, kuo skiriasi evenweave ir linas? Cia neturiu galimybes paciupineti, turiu uzsisakyti internetu. Ant kurios medziagos maloniau ir lengvaiu siuvineti? Iki siol tik ant aidos siuvinejau.
Nano parašė:
Sakykit, kuo skiriasi evenweave ir linas? Cia neturiu galimybes paciupineti, turiu uzsisakyti internetu. Ant kurios medziagos maloniau ir lengvaiu siuvineti? Iki si…
linas yra linas, aš už liną
evenweave - dažniausia medvilnė ar maišyta būna
Linas plonesnis už evą
kokybiškas linas irgi būna lygių siūlų suaustas (zweigart man labiausia patiko, dmc linas visai nepatiko -skystas)
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai