Džulė parašė:
Užsirašiau į paskaitas "Gimdymas" (Normalaus gimdymo sąvoka. Gimdymo fiziologija. Gimdymo laikotarpiai. Medicininio personalo ir lydinčio artimojo žmogaus vaidm…
o ten lengvai rasiu nes tos santariskes man toks zalias miskas
Džulė parašė:
Užsirašiau į paskaitas "Gimdymas" (Normalaus gimdymo sąvoka. Gimdymo fiziologija. Gimdymo laikotarpiai. Medicininio personalo ir lydinčio artimojo žmogaus vaidm…
o ten lengvai rasiu nes tos santariskes man toks zalias miskas
lunatikele parašė:
Wa mergaites pagaliau baigiau tikriausei gywenime pynem nebemegsiu. Cia praset ikelt kaskuri kai baigsiu sia liemene.
kaip grazu! Tavo zinok auksines rankos, tikrai
Buvau snd. Avent zindymo paskateleje, ziauriai patiko, ir taip, dar ir dovaneliu dave
Tikrai verta nueiti! Prisipazinsiu, pries paskaitele buvau nusiteikusi kiek skeptiskai, galvojau, kad reklamuos Avent produkcija.. Ogi nieko panasaus, daug naudingu dalyku suzinojau!
martyna741 parašė:
as pries savaite buvau +10, jetau kaip faina kas pvz +5...jus gal nieko nevalgot... o tai kokios jusu pvz apimtys pilvelio??
![]()
As plius 15, tai kad ramiai
iniukaz25 parašė:
o ten lengvai rasiu nes tos santariskes man toks zalias miskas![]()
Nėra sudėtinga
Tiesiog reikia surasti F korpusą (Akušerijos skyrius, važiuojant nuo Santariškių žiedo dešinėje beveik pats paskutinis) ir per pagrindines duris iš gatvės pusės tiesiai
Šiaip matosi iškabos nuo gatvės, tai turėtum rasti. Jei ką, gi žmonių paklausti galima ;)
Just a girl parašė:
kaip grazu! Tavo zinok auksines rankos, tikrai![]()
Buvau snd. Avent zindymo paskateleje, ziauriai patiko, ir taip, dar ir dovaneliu d…
Neauksines o ledines:-D pastowei saltos.
Ir as taip buwau nusiteikus bet lektore zaurei faina ir adresuka duoda jai kokio patarimo reik. Man ir ten patiko.;-)
lunatikele parašė:
Neauksines o ledines:-D pastowei saltos.
Ir as taip buwau nusiteikus bet lektore zaurei faina ir adresuka duoda jai kokio p…
Mano irgi ledines
Anyta sako, tu kaip varle
Jo jo, dave savo meila, zadejo dar visokiu patarimu atsiusti.. Beje Vilniuje susirinko nemazai zmoniu, as isvis paskutiniu momentu pamaciau, kad siandien bus, ir nulekiau, tai sake, kad galbut ateityje sios paskaiteles netgi bus mokamos..nes klinikos, kurios jas organizuoja, nelabai patenkintos, kadateina neregistruotos pacientes is visur..
Just a girl parašė:
Mano irgi ledinesAnyta sako, tu kaip varle
![]()
Jo jo, dave savo meila, zadejo dar visokiu patarimu atsiusti.. Beje Vilniuje susir…
Mano wyras mane warles kraujo zmogum laiko.
Matai wienur ateina daug, kitose mazesniuose miesteliuose ateina tik kelios ir ta lektore nesmagu nes is panewezio wazineja.
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai