zibute1111 parašė:
Sveikos merginos ,ar kas jau buvoye akiu tikrintis?
Ar tiria akiu dugna?
O kam ji tirti?
zibute1111 parašė:
Ar tiria akiu dugna?
O kam ji tirti?
Ginger parašė:
O kam ji tirti?
Antroje neštumo puseje kaip ir privaloma apsilankyti pas akiu daktara (kaip dantu ,seimos),turi pasakyti ar galimas gimdymas naturaliais gimdymo takais
zibute1111 parašė:
Ar tiria akiu dugna?
As jau buvau tikrino sake ramei gali gimdyti ir pas dantista buvau.
zibute1111 parašė:
Ar tiria akiu dugna?
Sveika manęs nė nesiunte tikrintis akiu
zibute1111 parašė:
Antroje neštumo puseje kaip ir privaloma apsilankyti pas akiu daktara (kaip dantu ,seimos),turi pasakyti ar galimas gimdymas naturaliais gimdymo takais
As Airijoj,tai cia tokiu "bajeriu" net nera..o kas gali atsitikti?
Ginger parašė:
Dangu pasitikrinti siuncia ir airijoj tik antram trimestre rekomenduoja
Ginger parašė:
Aš LT paklausiau privačios okulistės ar reikia tirtis, nes buvau jau girdėjusi kažką apie tai, bet ji pasakė, kad reikia tik tada jeigu tau nustatytos, tiksliai nepamenu, -6 ar -8 dioptrijos. Tik tada yra kažkokia rizika gimdant natūraliai.
maria.nina parašė:
Sveikos mamos, ar esant kuri pajutusi iš niekur stiprų ir staigų dūrimo jausmą pilvo apačioje? Man 32 sav .Dar tokio skausmingo nesu jautusi,bet tikrai ne raiščiai.…
Sveika man dabar taip yra pilvo apačioje kairioje pusėj. Preita nakty nė nepamiegojau stipriai dūrė ši ryta važiavau i priemimo skyriu nes baisiai skaudėjo nė nepaėjau tai lašaline pastatė paracatamoli sulašino vaiko tonusus klausėsi. Pasakė skausmai dėl plečiančios gimdos. Tai dabar esu ant stebejimo reiks vėl važiuoti
Nieks nieku
asta.sigis parašė:
Dangu pasitikrinti siuncia ir airijoj tik antram trimestre rekomenduoja
Nieks niekur nesiunte. Bet cia manau gal daugiau toms,kurios turi problemu su akim ar nesioja akinukus. Akusere net neuzsimine apie tai nieko
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai