mdanaite1 parašė:
Laba diena nezinau ar ce rasau
Turiu klausima
Jei nieko daugiau nera, tik koseja, tai nieko ir nedaryciau.
mdanaite1 parašė:
Laba diena nezinau ar ce rasau
Turiu klausima
Jei nieko daugiau nera, tik koseja, tai nieko ir nedaryciau.
Hm.. 🤔 Paskaiciau apie kudikiu raida 6men 2 sav. Nu ir nustebau, kad buvo snekama apie filmukus kudikiams 🤔 nieko neteisiu, bet man i galva neateina kazko rodyti kudikiui.. Net susimasciau, ar yra daug kas rodot filmukus kudikiams? Pries 4 metus nemaciau tokios info prie kudikiu raidos.
Aggie2 parašė:
Hm.. 🤔 Paskaiciau apie kudikiu raida 6men 2 sav. Nu ir nustebau, kad buvo snekama apie filmukus kudikiams 🤔 nieko neteisiu, bet man i galva neateina kazko rodyti ku…
Specialiai nerodom, bet būna, kad su vyresniuoju kartu pažiūri jo žiūrimus filmukus 🙈
Aggie2 parašė:
Hm.. 🤔 Paskaiciau apie kudikiu raida 6men 2 sav. Nu ir nustebau, kad buvo snekama apie filmukus kudikiams 🤔 nieko neteisiu, bet man i galva neateina kazko rodyti ku…
Kaip keista, nes aš skaičius, kad geriau iki 2 metų vengt TV. Patys kartais pažiūrim, kai jokie nuramininai nepadeda, bet šiaip tikrai neplanuoju leist.
Sveikos, ryt mažyliui 6 mėn., bet pastaruoju metu pradėjo labai prastai naktim miegot. Prabunda, blaškosi, ilgai neužmiega. Kartais net prabunda verkdamas, nesuprantu ar susapnuot gali kažką, ar kas čia vyksta. Nuo 15-16 val. miegas sutrumpėjo iki 13 val.
Miego regresui kaip ir ne laikas, o ir nuotaika dienos metu gera.
Ar yra kam dar suprastėjęs miegas? Ir tas verkimas miego metu?
P.ieva parašė:
Sveikos, ryt mažyliui 6 mėn., bet pastaruoju metu pradėjo labai prastai naktim miegot. Prabunda, blaškosi, ilgai neužmiega. Kartais net prabunda verkdamas, nesupran…
Pas mus nakti kokius 6 kartus tikrai pabunda verkdama. Prastai miega. Ir nesuprantu ks nutiko
Aggie2 parašė:
Kaaa? 😳😳😳Pirma karta tokia nesamone girdziu... Nerekomenduojama iki dvieju metu. Nerodau ir nerodysiu. Aisku yra mates, bet mes labai mazai Tv ziurim. Ir vyresniajam yra dozuojamas laikas prie TV, apie 6 men kudiki isvis net nekalbu...
O aš per youtubą uždedu "grybų karą" ir :šaltanosį ledinuką" ir jam deklamuoju. Per dieną gaunasi apie 15min. Man tada jis pilvo bent paguli, nes šiaip nemėgsta. O dėl miego (tfu tfu rfu, kad tik neprisišnekėti) vakare užmiega pats savo lovytėje be jokių skandalų, šią naktį nei karto nesikėlė. Man tai čia kaip nerealus miego progresas po visų tų 6mėn nuolatinių miego regresų, kai migdymas su riksmais ir kėlimasis kas 1h ar 2h. (einu pabelst į medį tris kartus, kad tik neprisišnekėti)
Eglė V parašė:
O aš per youtubą uždedu "grybų karą" ir :šaltanosį ledinuką" ir jam deklamuoju. Per dieną gaunasi apie 15min. Man tada jis pilvo bent paguli, nes šiaip nemėgsta. O …
Eina sau! Toks pokytis, is simto atsikelimu iki nulio! Wow, baltai pavydziu. As ir taip noreciau🥺 Bet kazkaip neimanoma atrodo, kai tiek keliasi. Jusu zodziai bent dave ciut ciut vilties😅
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai