Lilaile parašė:
Mūsų labai sunki ir ilga pavardė tad norin trumpučio ir lengvo, nes jau pavardę tariant laužosi liežuvis nuo Ž B R raidžių 😂😂
Pas mus irgi ilga pavardė. Tai trumpus galviju. Kol kas Aistė labiausiai patinka.
Lilaile parašė:
Mūsų labai sunki ir ilga pavardė tad norin trumpučio ir lengvo, nes jau pavardę tariant laužosi liežuvis nuo Ž B R raidžių 😂😂
Pas mus irgi ilga pavardė. Tai trumpus galviju. Kol kas Aistė labiausiai patinka.
Giedreser parašė:
Aš sužinojau tik per 20sav.echo, tai buvo siurprizas. Pamatavo per vidų, tai 6mm nuo kaklelio.🙈 Irgi sunkiai nekelti ir pasisaugot. Bet kai dvimetė namuose, nelabai…
Man 19sav buvo 4mm, dabar 24sav buvo jau 1,5cm, tai po truputi kyla
Evvaa parašė:
Sveikos! Galbūt kažkuri žinote ar neštumo metu galima pagerti šį sirupą? 🤦♀️ jokios info nerandu, o daugiau atkosėti visus karkalus niekas nepadeda... 🤦♀️🤦♀️…
Pasižiūrėkit kokia sudėtis, ar esančios žolelės suderinamos su nėštumu. Atsikosejimui palengvinti siūlyčiau geriau inhaliacijas (jeigu turite inhaliatoriu) ir daug daug skysčių, instagrame "gydytoja gintare" pasidalinus įrašu kaip teisingai inhaliuoti
87Jolita parašė:
Sveikos mamytės, o jau žiūrėjote kokias kaldrytes pirksite, ar jau turite nusipirkusios? Pasirinkimas tai labai didelis🤭🤷♀️🤦♀️
Jau nusipirkau. Kadangi nežinau kokia yra gera ir negavau ae neieškojau jokių patarimų. Tai tiesiog nupirkau minkšto ir lengvo audinio tinkančią ypač jautrei odai ar linkusei į elergiją patalynę😉
87Jolita parašė:
Sveikos mamytės, o jau žiūrėjote kokias kaldrytes pirksite, ar jau turite nusipirkusios? Pasirinkimas tai labai didelis🤭🤷♀️🤦♀️
Jokių. Man kaldrytes pasiteisino tik kai vaikui buvo virš metu. Iki to laiko naudojau spec miegmaišius, nes kitaip nusispardo viska
Sveikos 🤗 ziuriu visos tai ta perka, tai ta perka, o mes visiskai nieko dar neturim ir pasimetem dabar tarp vezimeliu. Turejom nusiziureje oyster 3, norim pirkti 2in1, bet kai pamatem koks to vezimo lopsys...nu kazkaip suabejojom. Lopsio plotis 30 cm, tikrai atrodo labai siaurutis. Lelius gims pavasari, kombiu storu gal jau ir nebereiks, bet vis vien jo kazkokio reiks, neisivaizduoju, kaip i toki siaura vezima paguldyt vaika.🙈 Gal kazkas naudojot sio vezimo lopsi arba panasu, gal as blogai galvoju del to siauro lopsio? Gal kazkas gali paprotinti arba parekomenduoti kazka kito😀
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai