Sugalvoknora parašė:
Sveikos, pastebėjau, kad pilvo oda, ypač aplink bambą tapo nejautri. Labai nemalonus jausmas. Ar kuri nors dar pastebėjo odos nejautrumą?
Taip taip, kartais lieti ir nejauti.
Sugalvoknora parašė:
Sveikos, pastebėjau, kad pilvo oda, ypač aplink bambą tapo nejautri. Labai nemalonus jausmas. Ar kuri nors dar pastebėjo odos nejautrumą?
Taip taip, kartais lieti ir nejauti.
Queen K parašė:
Man ta pati situacija. Bet niežulys tik padų buvo. Tyrimai visi geri, kartojau 2 kartus .
Rasot jog buvo, ar praėjo? Kažką darė jums?
Sugalvoknora parašė:
Man irgi taip pat
Vienaragis parašė:
Rasot jog buvo, ar praėjo? Kažką darė jums?
Vaistus paskyrė gerti ir 2 dienas lašines lašino
Queen K parašė:
Vaistus paskyrė gerti ir 2 dienas lašines lašino
Džiugu, jog praėjo! 🙏
Klausimas gimdysiančioms ne pirmą kartą. Ar vandenų nubėgimas būna gausus ir staigus? Teko skaityti, kad kiekis - maksimaliai stiklinė. Svarstau, kaip čia nesugadinti čiužinio, jei nubėgs naktį... pasitiesiau po savo paklode kelias palutes, bet taip nemalonu miegoti, kai jos čeža🤨
snekute parašė:
Klausimas gimdysiančioms ne pirmą kartą. Ar vandenų nubėgimas būna gausus ir staigus? Teko skaityti, kad kiekis - maksimaliai stiklinė. Svarstau, kaip čia nesugadin…
Man nubego kai atsistojau nuo lovos. Drauges kurios gimde, sake irgi stovimoj padeti nubego. Tikrai max stikline
snekute parašė:
Klausimas gimdysiančioms ne pirmą kartą. Ar vandenų nubėgimas būna gausus ir staigus? Teko skaityti, kad kiekis - maksimaliai stiklinė. Svarstau, kaip čia nesugadin…
Drėgni apatiniai buvo naktį, o atsistojus nubėgo, bet man asmeniškai daugiau nei stiklinė buvo.🙂 O rimti sarėmiai prasidėjo gal po kokių 3 val. Žodžiu buvo taip, kad kažkur 3 ryto nubėgo vandenys, ramiai iki 7h pabuvome namuose, nes ir sarėmiai buvo normalūs ir savijauta. Apie 8h buvom gimdykloje ir sūnus gimė 16val. Tai viskas užtruko apie 13 valandų 🙂. Labai tikiuosi, kad šis gimdymas užtruks trumpiau 😀
O jum kai nubėgo vandenys, ar prieš tai jautėt kažką? Ar tiesiog nubėgo? Gal būna kokie paskaudėjimai, ar spazmai? Aš pamenu kai pirma gimdžiau, ir man kirpo vandenis tai pagal garsą ten buvo daugiau nei stiklinė😂 O skausmas kai atsidarinėjo kaklelis priminė mėnesinių skausma 🙈 tik žymiai stipresnį
snekute parašė:
Man labai ramiai, vos bėgo, dar iš pradžių net nesupratau, kad atrodo pasydiojau o vis tirk ksžkas laša 😂 dabar nežinau kaip bus.
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai