Folgute parašė:
Ar jūsų ciklai reguliarūs? Kada pirma ciklo diena buvo?
Nereguliarios dažniausiai būdavo gale mėnesio bet skirtingom dienom
Folgute parašė:
Ar jūsų ciklai reguliarūs? Kada pirma ciklo diena buvo?
Graži_diena1 parašė:
Sveikos, kaip jums su krutinem reikalai? Nesulaukus mm iskarto jauciau, kame reikaliukai, nes krutine viska isdave, bet nuo siandien man ji tokia suminkstejus, ture…
Man su trečiu nėštumu jau, visuomet tik tokia🙈🙈🙈ir vis galvoju, kas jums čia su jomis daros, nes man atrodo tik mažėja ji, nei skauda, nei maudžia, nei didėja juolab😅bet su anais nėštumais viskas buvo gerai, ir išmaitinau savo pienuku gan ilgai, nors nepastebėjau tų krūtinės pasiruošimo etapų. Tai nebepergyvenu
Kotrina24 parašė:
Ar sekėte savo ciklą? Kada buvo pirmą paskutinių mėnesinių diena? Liepos 23?
Kaia parašė:
Ar sekėte savo ciklą? Kada buvo pirmą paskutinių mėnesinių diena? Liepos 23?
Sekiau liepos 31 paskutiniu pirmą dieną buvo o baigės rugpjūčio 4 d
Viktorija.Nor parašė:
Na ir as siandien kraujus pasidariau, mm vakar turejo prasideti
Ir as vakar pridaviau kraują dėl prg ir kartu hcg pažiūrėti, tai gyd.sakė 463 o mm tik rytoj.
Sveikos, nedrasiai jungiuosi prie jusu, testuka pasidariau vakar vakarop, siaip labai norim laukiam, bet vakar suzinojus yra sioks toks sokas😀 nes 10d buta pas ginekologe, prirasyta buvo pilna vaistu, nes pagal ja negaliu pastot kadangi ovuliacija neivyksta 😀
Tai va prasau kaip "neivyko ovuliacija"🙈😀
O siaip nedrasiai jungiuos, nes turejau skaudziu patirciu, 1 persileidima ir viena 19sav nutraukta nestuma. Labai Tikiuosi jog liksiu iki galo cia❤️
Kotrina24 parašė:
Sekiau liepos 31 paskutiniu pirmą dieną buvo o baigės rugpjūčio 4 d
Jei ciklas trunka apie 30 dienų, tai kaip pavyzdys mano mm buvo rugpjūčio 1 dieną, o hcg jau buvo 2500 09.05, dabar tie skaičiai išvis kosminiai. Arba jums biocheminis nėštumas ir jūsų hcg jau krenta, t.y. persileidžiat, arba netikėtai jūsų ciklas tapo apie 50 dienų ir 1-2 dienos prieš tik įvyko implantacija. Pasikartokite hcg ir situacija bus aiški.
Nėštumo testai ryškėja?
Kinder parašė:
Ir as vakar pridaviau kraują dėl prg ir kartu hcg pažiūrėti, tai gyd.sakė 463 o mm tik rytoj.![]()
Man po gimdymo dar mm neatsistate i normalų ciklą, ov nevienodai, tai ankstyva, tai velyva, tai nera, tai kita savaite kartosiu kraujus
Viktorija.Nor parašė:
Man po gimdymo dar mm neatsistate i normalų ciklą, ov nevienodai, tai ankstyva, tai velyva, tai nera, tai kita savaite kartosiu kraujus![]()
Aš šį kartą nebežaisiu su kraujais. Vieną kartą tik pridaviau del prg. O toliau lauksiu spaljo 10d vizitą, tik kaip išlaukti tiek ilgai?
Kinder parašė:
Aš šį kartą nebežaisiu su kraujais. Vieną kartą tik pridaviau del prg. O toliau lauksiu spaljo 10d vizitą, tik kaip išlaukti tiek ilgai?![]()
Na aš 7 turiu bet ankščiau manau neverta eit nes nieko gero nepamatys tik papildomas stresas bus 🙂
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai