Ligituxx parašė:
na Saruniukas tinginukas galkam jam ropot jei viskas i rankas paduota?
![]()
![]()
poreikiai turbut mazesni nei Ramunes
![]()
Na gal... bet Saruniuka siaip sunku suriesti, toks kaip stagariukas vaikas isitempes toks...
Ligituxx parašė:
na Saruniukas tinginukas galkam jam ropot jei viskas i rankas paduota?
![]()
![]()
poreikiai turbut mazesni nei Ramunes
![]()
Na gal... bet Saruniuka siaip sunku suriesti, toks kaip stagariukas vaikas isitempes toks...
laimyte. parašė:
Na gal... bet Saruniuka siaip sunku suriesti, toks kaip stagariukas vaikas isitempes toks...![]()
siaip jei nerimauji tai pasitark su gydytoju ar kokiu fizioterapeutu - arba nuramins arba gal kokias manksteles paskirs; siaip mano drauges sunus visad toks tinginiukas buvo - tai po masazo seansu (gal 10 x 2) labai aktyvus pasidare
Ligituxx parašė:
siaip jei nerimauji tai pasitark su gydytoju ar kokiu fizioterapeutu - arba nuramins arba gal kokias manksteles paskirs; siaip mano drauges sunus visad toks tingini…
Jis pas mane aktyvus ir labai, toks linksmuolis visada kojytem mala ir mala, jei paimtu zaislus tai rankom isvis nesinaudotu, su vyru net kalbam ar ne per daug jis toj kojom darbuojasi :
Na reikes su gydytoja rimtai pakalbeti, nes Saruniukas tik nusisypso, pakalba ir ji matyt viska pamirsta
Zinok mano "mazoji" irgi buvo tokia kieta , tai pedeatras liepe kojites sukineti kiekviena karta po 20 kartu kai keiciu pampersus varlyte, bet lengva pasakyti sunku padaryti kai isitempusi kaip styga. As stengiuos sukti o ji sau priesinas ir juokuasi :). Bet stai Fomum pasiule baseina, tai zinok padejo atsipalaidavo, minkstesne pasidare o gal isaugom ir cia sutapimas bet pasportuoti tenka
Tai ta kietoji rekordus skina, uzdejus ant rankyciu pripuc. ratus tai ji plaukioja ir neprigeria vandens tai trenere sake kad pas ja 9 men kudikis tai rekordas. PABANDEM kitai, tai kur tau veidas vandeny burbuliauja.Tai va visi vaikai skirtingi, kai reiks ismoks Sarunelis viska
mutiny parašė:
nuo keliu mnesiu i baseina einama? kaip susitvarkot su 2? ka dedat kad nebut avariju?
Sveikinu Viktorija su gimtadieniu. Tikiuosi apsidprendei ks pirkti. As 10 val vaziuoju i baseina tsi paklausinesiu keliu men patartina nes prie manes buvo 4 men. Zinoms viena niekaip nesudiforosi tuti eiti ir kitas zmogus. Uzdeti reikia spec panasius i pampersus ar paprastas plaukimo trusikelius. Bet ir vieni ir kiti sisio nesulaiko tik jei netycia rimta reika
bet jos ten buna uzsiemusio tai rimtam nera laiko, o kad prisisina tai pasitaiko
mutiny parašė:
aciu, apsisprendziau ir sveciu prasom vaikisku knygu, sidabriniu auskariuku kuriuos sekmingai pametam![]()
su tortadieniu Viktorija
mutiny parašė:
nuo keliu mnesiu i baseina einama? kaip susitvarkot su 2? ka dedat kad nebut avariju?
Sveikinam Viktorija 5 metuku proga
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai