JolitaBu parašė:
Būtinai pranešiu, Tiesiog baisu. Skaičiau, kad kai kurios kraujuoja ir vaikelis sėkmingai vystosi, bet labai neramu..norisi, kad būtų iš tų laimingų atvejų.…
Na, kokios žinios?
JolitaBu parašė:
Būtinai pranešiu, Tiesiog baisu. Skaičiau, kad kai kurios kraujuoja ir vaikelis sėkmingai vystosi, bet labai neramu..norisi, kad būtų iš tų laimingų atvejų.…
Na, kokios žinios?
joneta03 parašė:
Na, kokios žinios?
Deja, nesilaukiu. Bet viskas gerai.
Prieš savaitę buvau pas ginekologę, ji man padarė echoskopiją ir pasakė, kad nieko nemato, akd nesilaukiu, kad viskas gerai ir pan. Bet vis kartas po karto jaučiu, kad lyg pamaudžia pilvo apačią dešinėj pusėj. Ar vis dėlto gali būti, kad galbūt aš nėščia ir gydytoja nematė ankstyvo nėštumo? Gal kam taip ar panašiai buvo?
Noriu prisidėti prie jūsu jaunos paneles, man pačiai dar tik už keliu savaiteliu bus 20metu tačiau su vyru jau beveik metus planavome vaikeli, na ka galiu pasigirti jog pagaliau! Nesitikejau kad butent dabar jis pasibels bet mes abu beprotiskai dziaugiames ir laukiame sio dziaugsmelio. Na pagal sias skaiciuokles teriminas lapkricio 7d. Pas daktare dar neapsilankiau, laukiu sugryztant vyro, jis nori eiti kartu
Susiraskit šią grupę slapta nes čia mes jau nesirenkam.
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/jaunos-nestukes-2016-2017?replies=1#post-14931653
JolitaBu parašė:
Prieš savaitę buvau pas ginekologę, ji man padarė echoskopiją ir pasakė, kad nieko nemato, akd nesilaukiu, kad viskas gerai ir pan. Bet vis kartas po karto jaučiu, …
Man buvo, kad nemate su echoskopu, bet padare kraujo tyrima ir kita diena suzinojau, kad tikrai laukiuosi
o nestumo testai kiek bedariau vis vaiduoklius rode, su vyru vis galvodam yra ar ne, nes lb laukem
aš vėl grižau su savo klausimais.
Šį mėnesį mm vėluoja jau 6 dienas (mm mano reguliarios ir būna kaip laikrodis), trečią vėlavimo dieną dariau testą, bet jis buvo neigiamas. Simptomų kažkokių labai jau nejaučiu, išskyrus kartas nuo karto pasikartojantį jausmą pilvo apačioj lyg tuoj susirgčiau, krūtinė tarpais atrodo jaustri, bet ne itin, tarpais - nejautri. Dar pastebėjau, kad naktim pasitaiko tai karščio tai šalčio bangos, ir paskutinę savaitę kiekvieną naktį sapnuoju košmarus, visokias nesąmones (toli nuo realybės). Beje, pastaruoju metu nepatyriau jokio streso ir net stengiausi negalvoti apie pastojimą ir pan., vienu žodžiu nebuvo kažkokių pergyvenimų, kas galėtų sukelti mm vėlavimą. Taip pat pabandžiau matuotu BT rytais, tai kolkas laikosi apie 37,2 (mažiau 37 nebuvo kol kas). Tiesa, nežinau ar tai susiję. Po paskutinių mm (kurios net nebuvo panašios į mm) kelias savaites jaučiau maudimą pilvo apačioj dešinėj pusėj. Po ovuliacijos jis baigėsi, tačiau kartas nuo karto jaučiu kaip skauda nugaros apačią, lyg temptų (nežinau, kaip tai apibūdinti). ir toks jausmas dažniausiai būna vakarais arba kai aktyviau kažką paveikiu (anksčiau to nebuvo, fiziškai taip pat nieko tokio nedirbu nuo ko galėtų skaudėti). Kaip manote, ar galėčiau būti pastojus? Kada geriausia eiti pas ginekologę: ar dar palaukti?
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai