Aija parašė:
Taip, nedarašiau ir pasispaudė komentaras. Aš gimdžiau kiek anksčiau, prieš 9mėn.tai buvo kitaip vadinas![]()
Man tai tikrai nebuvo suderinta su CP 😀 kai atneša tušintus žirnelius, šparagines, tai tikrai meteorizmo nesinori prie CP 😀
Eivenių g. 2, KaunasAija parašė:
Taip, nedarašiau ir pasispaudė komentaras. Aš gimdžiau kiek anksčiau, prieš 9mėn.tai buvo kitaip vadinas![]()
Man tai tikrai nebuvo suderinta su CP 😀 kai atneša tušintus žirnelius, šparagines, tai tikrai meteorizmo nesinori prie CP 😀
Ruta G. parašė:
sveikos,as galvoju gimdyti klinikose.Koki misinuka duoda kudikiams?gal zinote?kad namie butu galima isigyti iskart
Ar esate nusprendus pati nemaitint? Jei ne, tai nepirkit iš anksto mišinuko, gal neprireiks, o jei reikės tai tikrai pasakys kokį naudoja ir vyras nupirks 🙂
Ruta G. parašė:
sveikos,as galvoju gimdyti klinikose.Koki misinuka duoda kudikiams?gal zinote?kad namie butu galima isigyti iskart
Jei neklystu - praeitais metais naudojo Hipp Organic ☺️ tik neesu tikra ar visiems vaikams buvo duodamas vienodas
Pukis_ parašė:
Ar esate nusprendus pati nemaitint? Jei ne, tai nepirkit iš anksto mišinuko, gal neprireiks, o jei reikės tai tikrai pasakys kokį naudoja ir vyras nupirks 🙂
tikru tikriausia.Jau ir su ginekologe apkalbeta si tema.
Aila parašė:
Jei neklystu - praeitais metais naudojo Hipp Organic ☺️ tik neesu tikra ar visiems vaikams buvo duodamas vienodas
Prieš 2 mėn irgi davė hipp organic ☺️
kristute1 parašė:
Kelintoj procentilėj vaisius? Nes tas savaite didesnis, tai beveik nieko nepasakopati turėjau GD su labai mažai insulino, būtų leidę gimdyt kur noriu. Bet vis t…
O sakykite, kiek tas mažai? 😊 man šiuo metu 35sav.+4d. Paskyrė insuliną ir išrašė siuntimą į Kauno klinikas pas endokrinologą. Leistis šiuo metu po 4vv ir stebėti toliau rytinį cukrų... nebe žinau ko tikėtis ir laukti. Vaisiaus svoris ir vandenų kiekis - normos ribose...
Just_e91 parašė:
O sakykite, kiek tas mažai? 😊 man šiuo metu 35sav.+4d. Paskyrė insuliną ir išrašė siuntimą į Kauno klinikas pas endokrinologą. Leistis šiuo metu po 4vv ir stebėti t…
4vv leidaus
D@rzelinuke parašė:
Sveikos, gal kas zinote kokios lankymo valandos klinikose dabar?🙂
Neribojamos
Aisku ne iš ankstaus ryto
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai