salvi parašė:
Sveikos buvau pasidarius testuka ir padėjus į šalį ir po keliu valandų pažiūrėjau dar kartą ,tai nežinau ar čia išdžiūvimo linija matosi kokia ar vaiduokliukas arba…
As matau tik isdziuvimo linija
salvi parašė:
Sveikos buvau pasidarius testuka ir padėjus į šalį ir po keliu valandų pažiūrėjau dar kartą ,tai nežinau ar čia išdžiūvimo linija matosi kokia ar vaiduokliukas arba…
As matau tik isdziuvimo linija
intojon parašė:
jos minusine o vyro pliusine? del to?
nes mano ir vyro minusiniai,o jau antra karta nelaimingai...![]()
Nepergyvenkit, jeigu jusu ir vyro kraujo grupe sutampa ,jokio konflikto tarp rezusu nekyla.
Ziurekit tokia yra formule
Moters RH + , Vyro RH + tai konflikto nekyla.
Moters RH + , Vyro RH - tai konflikto nekyla.
Moters RH - , Vyro RH + tai konfliktas gali kilti jei vaikas paveldes tevo RH +
Moters RH - , Vyro RH - tai konflikto nekyla.
salvi parašė:
Nu as tai nieko nematau nors tu ka
intojon parašė:
jos minusine o vyro pliusine? del to?
nes mano ir vyro minusiniai,o jau antra karta nelaimingai...![]()
Jo jinai minusas vyras pliusas... jai abieju vienodai minusai tai nera ko pergyvena
salvi parašė:
man atrodo išdžiuvimo.. nerozinė visai
Sandrutė211 parašė:
dariausi kokius 7nis visi vaiduokliauja... gyvenu miestelyje, Šakiuose, ir pas mus gaila, bet tokio tyrimo nedaro... pasimečiau jau
manau kitą testą reikia daryt gali būt kad bogi testai nes po 7 kartų turi ryškėt
intojon parašė:
Laukia kruva tyrimu. Db po isvalymo sergu 3cia cikla. Kaip gine sake po 3cio ciklo ateit tyrimus pasidaryt.
Labai gerai tyrimai
saule666 parašė:
eilinį kartą mataikada gi moderatoriai supras kad šito forumo neverta tvarkyt čia viskas kas pasakyta taip ir turi čia būti o ne kitam forume
![]()
Faktas.... As irgi zvengiau
del ko kazkada pasakyti zodziai tik dabar sumesti ir vapsie ne priciom....
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai