Aadela parašė:
tai as ta pati sakiau, kad privaciuose labese aparatura naujesne ir jos is to gyvena, bet beprasmiska. na dabar labai daug vilciu dedu ka kazanaviciu... tiesiog lau…
butinai lauksim naujienu
joo nervu kainuoja...
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįAadela parašė:
tai as ta pati sakiau, kad privaciuose labese aparatura naujesne ir jos is to gyvena, bet beprasmiska. na dabar labai daug vilciu dedu ka kazanaviciu... tiesiog lau…
butinai lauksim naujienu
joo nervu kainuoja...
brazmonika parašė:
Zinok esu pati jau Uk,o magneto rezultatus esu palikus LT![]()
Idomu lb,nes diagnozeje pas mane parasyta,kad gerybinis navikas,o isvadose viskas ok...
brazmonika parašė:
O su gydytoja konsultavotes del isvadu? Nes mano tai perziurejo giminaite kuri baigus medicina tai ji man sake ka viskas gerai. Bet tikrai neatsimenu kas kaip para…
Kelis kartus klausiau,bet endokrinologe,sako yra pakitusi lastele,sakau ar tai navikas,ji vel apie pakitusia lastele
Sveikos, esu čia naujokė, bet planavimuose jau metai. Skaičiau jūsų patirtis tyliai ir nusprendžiau prisijungti. Trumpa istorija tokia. Pasidariau visus hormninius ir skydliaukės tyrimus, bazinius kraujo, tame tarpe vitD, feritino, geležies atsargų. Viskas normose išskyrus prolaktiną. Ovuliaciją jaučiu valandų tikslumu. Prolaktinas 1 kartą buvo virš 1200, bet čia buvo daug streso , sporto, nu žodžiu buvau nepasiruošusi, o pakartojus kiek virš 1000. Skyrė gerti bromkriptiną ir begeriant pasidaryti MRT ir kartoti prolaktiną . Tąptį patvirtino 2 endo. Gerti brom'o dar nepradėjau, visų pirma dėl to kad noru sužinoti MRT atsakymą. ir žinoma dėl galimų baisių šalutinių poveikių, tokių kai spaudimo nukritimas ir apatija., ko šį mėnesį man visai nereikia dėl įvairių planų. Esu šiek tiek nusivylusi, nes atrodo sveikai gyvenam, sportuojam, valgom geros kokybės maistą, ovuliaciją jaučiu ir ji būna įvykusi, ką ir rodo progesteronas. Pas vyrą turtas vienu metu buvo nenormoj, bet po to pasitaisė, na gal dar stresas, ir niekaip nesuprantu negi prolaktinas viską taip veikia
ir žinot kas dar man neaišku. Ką daryti toliau jei pvz geriant vaistus, prol nekris. Kažkaip sunkiai randu tolimesnių veiksmų seką...
Revera parašė:
Sveikos, esu čia naujokė, bet planavimuose jau metai. Skaičiau jūsų patirtis tyliai ir nusprendžiau prisijungti. Trumpa istorija tokia. Pasidariau visus hormninius…
Sveiki. Ir man niekaip nepavyko pastoti,prolaktino 1000buvo,su bromkriptinu nukrito iki200,pastojau pirma menesi. Nebesivyste
dariausi MRT,nieko blogo,bet tik vaistu fone geras prolaktinas. Jei nuspresit gerti broma,pradekit po ketvirti tabl ir didinkit. As pirma tabl nezinodama kai geriau visa,alpau ryte....man uztenka po puse tabletes ir jokiu blogybiu nejauciu. Sekmes
Revera parašė:
Sveikos, esu čia naujokė, bet planavimuose jau metai. Skaičiau jūsų patirtis tyliai ir nusprendžiau prisijungti. Trumpa istorija tokia. Pasidariau visus hormninius…
Sveiki. Na man bromas isvis nepadejo prageriau kaskur pusmeti ir isvis jokio kritimo prolaktino neviko geriau po 2tab i diena ir nieko , tik salutiniai poveikiai buvo , tomet neapsikenciau ir paprasiau endokrinologes kad israsitu kitus vaistus
kai tik pradejau gerti naujus vaistukus iskarto pradejo kristi prolaktimas ne po daug bet bentjau telpu i normas
Aadela parašė:
pas manetth 1.9. o jusu prl jau idealus
nea tik per 200 nukrito, jis db dar 551 pries tai buvo 728
dar yra kur padirbeti
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai