kisstyy parašė:
Sveika. Ir kaip sekasi mažyliukas augint? Nebuvo pavydo?
Na buvo ir užpakalį man įkando, vienas verkia tai būtinai kitas verkia, bet kadangi tėtis išėjo VPA su antru. tai dabar abu namie pasidaalinam vaikais
kisstyy parašė:
Sveika. Ir kaip sekasi mažyliukas augint? Nebuvo pavydo?
Na buvo ir užpakalį man įkando, vienas verkia tai būtinai kitas verkia, bet kadangi tėtis išėjo VPA su antru. tai dabar abu namie pasidaalinam vaikais
setoniuke parašė:
Na buvo ir užpakalį man įkando, vienas verkia tai būtinai kitas verkia, bet kadangi tėtis išėjo VPA su antru. tai dabar abu namie pasidaalinam vaikais![]()
Kaip jums faina, kad tevelis namie :))
As auginau ir auginu viena namie, kai pirmam buvo 11 men grizom su naujagimiu, tevelis buvo tik pirma men kartu, o toliau viena.. ismokstama susidelioti viska taip, kad tenkitu ir viena, ir kita vaikus bei mane ;)) ejau viena ir i lauka su jais, ir i parduotuve, zodziu visur ;)) o kai mazelis truputi paaugo pradejau ir siuti namie .. taip kad viskas ir visur imanoma
avietuke parašė:
As auginau ir auginu viena namie, kai pirmam buvo 11 men grizom su naujagimiu, tevelis buvo tik pirma men kartu, o toliau viena.. ismokstama susidelioti viska taip,…
Tikrai pritariu jums.nebutinai vyras turi buti namie kad viska suspetum. Kaip buna viena mama dvynukus augina,kita-issiskyrusi.as manau cia nuo moters priklauso.turiu drauge kuriai buvo tikra nasta viena vaika auginti,o kita be vyro tris vaikus uzaugino (pametinukes dvi) sake dar dvieju noretu.taip kad mama mamai nelygi.
DonaMaradona parašė:
Tikrai pritariu jums.nebutinai vyras turi buti namie kad viska suspetum. Kaip buna viena mama dvynukus augina,kita-issiskyrusi.as manau cia nuo moters priklauso.tur…
Taip taip.. butent viskas taip ir yra, viskas labiau nuo mamos poziurio i viska priklauso nei nuo vaiku skaiciaus.
As visus tris savo pametinukus auginau viena. Gyvenam Svedijoj, todel bebuvo ko pagalbos paprasyt. Vyras su tamsa i darba ryte iseidavo, su tamsa vakare pareidavo. Man, asmeniskai, sukiausia budavo pirmis savaites, kol isivaziuoji. O po to, kai atrandi ritma, viskas darosi vis lengvia. Pripratau, kad kur as einu, ten ir savo tryjule tempiuosi
. I darzeli pradejo didysis eiti 3ju metuku, mazieji 2ju metuku eit. Bet cia , Svedijoj, toks istatymas, jei vienas is tevu nedirba, tai vaikas tegali but darzeli 15 val per savaite. Labiausiai man nepatikdavo ruostis kazkur eit, nes 4ris asmenis aprengus, ypac ziema, dingdavo bet koks noras kur nors bekeliaut
Na nznkaip kitiems, bet mano atveju, pavydo nebuvo. Gal, kad per mazi buvo ir nesuprato to, kad atsirado dar vienas "konkurentas"
. Manau, kad tas pavydas daugiau buna vyresniems vaikams. Bet va, bernai mano nei vienas pavydo neturejo, o mazoji paskutinius kelis menesius tokia pavydi paliko. Jei apkabinu kuri is sunu, tai iskart atbega savo sikna kisdama
avietuke parašė:
As auginau ir auginu viena namie, kai pirmam buvo 11 men grizom su naujagimiu, tevelis buvo tik pirma men kartu, o toliau viena.. ismokstama susidelioti viska taip,…
Tai nieka ir nesako, kad vyras privalo buti namie ir kad be jo nieko nesusitvarkysiu. Tiesiog vyrai vaiku augime labai daug praleidzia smagiu akimirku ir vien tik del to noreciau, kad vyras namie butu
Esmė to posto buvo kita, tiesiog viena narė rašė, kad tėvelis VPA su metinuku , o ji su naujagimiu ir taip dalinasi vaiku prieziuda..todėl ir buvo parašytas tas postas ...
Nereikia ištraukti iš konteksto, nes paskui košė gaunasi..
O kas dėl smagių akimirkų tai patikėk ne visas matysi ir pati, o plius bus tų akimirkų skirtų tik tečiui: pirma žvejyba, mokinasis važiuoti dviračiu ir panašiai , kur mama bus tik stebėtoja, kol vaikui reikalinga labiau mama, daugiau stebėtojo vaidmenį atlieka tėvelis.. o jei jau abiems laukti namie "išsižiojus" tų akimirkų tai jų kaltininkas ir valgyti turėtų mesti ;)
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai