gabusi parašė:
Gal žinot iki kelintos val galima nuvažiuoti su siuntimu į dienos stacionarą? Tik nuo 8-9 ryto?
Man sake 8 vaziuoti 🙂
Smėlynės 25, Panevėžysgabusi parašė:
Gal žinot iki kelintos val galima nuvažiuoti su siuntimu į dienos stacionarą? Tik nuo 8-9 ryto?
Man sake 8 vaziuoti 🙂
rutoskinas parašė:
Man sake 8 vaziuoti 🙂
Ir man kiek reikėjo važiuoti, tai sakė 8jau būti, tik savaitgalį sakė galima ir vėliau tai šeštadienį esu važiavus 9ryto.
Na man tai buvo taip, kad pirmą kartą, kai vykau su siuntimu, mane tiesiai ginekologė po apžiūros išsiuntė į ligoninę, buvo jau apie 11 val ir priėmė, buvau net ne viena laukianti.
Po to kitą kartą vėl turėjau siuntimą, atvykau po 9 val ryto tikrai, ir sėdėjo eilėj visa krūva žmonių, nuo 8 ryto atvykusių....ir visi laukėm tiesiog susėdę, nes po vieną vistiek priiminėjo tonus pamatuot, ką pakonsultuot gydytojui ir t.t 😅 tai žodžiu, kartais man atrodo geriau 10 val atvykt, kai pirmas vizitas su siuntinu, negu 2-3 val sedet kol visus nuo 8 atvykusius apžiūri🤷 nei karto nepasakė niekas, kad ne laiku atvykau.
Po to kai jau tęstiniam stebėjimui lankaisi dienos stacionare, tai taip, iš ryto reikia eiti 8-9 val. Bet su siuntimu pirmą kartą atvykstant tikrai priima ir vėliau negu 8-9 val.
korneeee parašė:
Sveikos, dienos stacionaras tai cia skaitosi tas akuserinis 2 aukste?![]()
Taip
julytti parašė:
Sveikos merginos! Gal kas artimiausiu metu gimdė čia ir gali pasidalinti patirtimi? Kaip personalas/aplinka/maistas? 😊
Zinokit labai priklauso nuo pamainos ir koks jus zmogus esat. Man labai nepasiseke su gydytoja ir akusere, o kiek daugiau is draugiu ir pazistamu gimde, tai visos gyre, kad malonus personalas. Turbut ir joms dar nuo nuotaikos priklauso.
Kalbant apie palatas ir maista, na kaip visur ligoninese, nieko ispudingo 😄 koses man labai skanios buvo.
Saulle123 parašė:
Sveiki, gal žinote kaip šiuo metu yra su mokamom vienvietėm palatom? Kada paprašyti? Kiek kainuoja para?
Mes ateje i gimdykla pasakem, tai pasiseke, nes pirmi gimem, ta geriausia palata gavom, para 36€
Saulle123 parašė:
Sveiki, gal žinote kaip šiuo metu yra su mokamom vienvietėm palatom? Kada paprašyti? Kiek kainuoja para?
Mes taip pat pasakėm gimdykloje, ėmėm privačią, bet tą paprastesnę tai paros kaina 25 eur 😊
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai