Citrinuk parašė:
Sveikos, jau 3 men po savaiminio persileidimo ir vis nesigauna pastot gali but kazkas blogai?
Gal neuztaiket ant ov
Citrinuk parašė:
Sveikos, jau 3 men po savaiminio persileidimo ir vis nesigauna pastot gali but kazkas blogai?
Gal neuztaiket ant ov
Citrinuk parašė:
Laba, na man nepavyksta pastoti jau 9 mėnesiai... nemanau, kad kažkas blogai, žinoma pergyvenu. Bet dabar gyvenu laukimu kaip bus taip Stengiuos neperdėti visko, nereaguoti, jei prasideda mėnesinės, nes kitaip panyru į poros savaičių liūdesį... Manau, kad viskas savu laiku, tiesiog reikia išlaukti
Normalu yra nepastoti iki metų, jei nepavyksta - reiktų pasikonsultuoti.
Sveikos. As kolkas naujoke esu. Pirmas persileidimas ivyko liepos 24 daktare sake buvo tik 4 savaites ir kelios dieneles. Nustojus kraujuoti po apziuros daktare pasake kad galima toliau bandyti.. na va ir vel siandien pasitikrinus pamatau du //? tik baime kad gali tai vel pasikartoti..
Aaaistute parašė:
Sveikos. As kolkas naujoke esu. Pirmas persileidimas ivyko liepos 24 daktare sake buvo tik 4 savaites ir kelios dieneles. Nustojus kraujuoti po apziuros daktare pas…
o po abrazijos jau buvo neigiami nėštumo testai? Gali būti čia ir senas HCG.
pukuotukas parašė:
Gali, bet 4 savaiciu turejo savaime issivalyti.
pukuotukas parašė:
Nea man dare hcg tyrima poto.. nebuvo nieko visiskai po visko. ir man savaime viskas issivale nieko nedare niekas tai bent tiek dziaugiuosi..
Aaaistute parašė:
Nea man dare hcg tyrima poto.. nebuvo nieko visiskai po visko. ir man savaime viskas issivale nieko nedare niekastai bent tiek dziaugiuosi..
tada sveikinu su nauju nėštumu
Sveikos, prašau patarimo tų kas susidūrė su šia nelaime. Šiuo metu guliu klinikose, penktadienį buvau tiesiog pasitikrinti - pagal mmm turėjo būti dešimta mažylio savaitė o pagal anktesni echo devinta.. bet nebepamatėm mažylio širdutės veiklos.. atvažiavau į klinikas kad patvirtintų ir iš kart tai padarę paguldė į ginekologinį, davė vaistukų kad prasidėtų valymasis... Pasak patikrinusius rezidentus gimda dar pilna, nors kraujavau į palutes kad matytų kiek ir ką iškraujuoju ir šlapinausi į tam skirtą talpą, kad seselė patikrintų kas ten yra. Jos žodžiais tariant po pirmos dienos dienos rado "medžiagą" - mano vaikelį. Bet rezidentai patikrino ir paliko dar parai ramybės ir manau teks kartoti procedūrą, budinti seselė minėjo kad jei neišsivalys vaistukų pagalba teks krapštyti patiems.. aš to nenoriu, manau jau geriau su vaistukais viskas pasišalina, tam kad po atsiradusių mm galėčiau planuoti naują nėštumą. Ar turiu teisę protestuoti prieš valymą ir ar tai gera mintis? Gal kas esat susidūrę su tuo ir galim man patarti...
Ingrida D. parašė:
Sveikos, prašau patarimo tų kas susidūrė su šia nelaime. Šiuo metu guliu klinikose, penktadienį buvau tiesiog pasitikrinti - pagal mmm turėjo būti dešimta mažylio s…
Jūs galite vaistų pagalba viską iškraujuoti.. O galite ir neiškraujuoti. Jei neiškraujuosite, bet nedarysite valymo, greičiausiai turėsite daug bėdų - tiesiog gautųsi, kad viduje turite infekcijos židinį. Aš abejoju, kad galite atsisakyti valymo - bet kuriuo atveju pagalvokite apie save ir savo sveikatą.
Mano pirmasis persileidimas išsivalė vaistais, antram persileidimui padarė valymą (galėjo ir vaistais, tiesiog tai buvo prie pat Kalėdas ir, manau, niekas nenorėjo ilgai laiyti). Po 2 nesėkmių, kurios įvyko tais pačiais metais, padarėme pusės metų pertrauką, tada pastojau po pirmojo ciklo. Dabar mano stebukliukei 5 mėnesiukai
Ingrida D. parašė:
Sveikos, prašau patarimo tų kas susidūrė su šia nelaime. Šiuo metu guliu klinikose, penktadienį buvau tiesiog pasitikrinti - pagal mmm turėjo būti dešimta mažylio s…
Nėštumo nutraukimas su vaistais ne visada pavyksta. Žinoma, jį reikia išbandyti. Prašyti dar vienos serijos tablečių. Jei tada nepavyksta, tai sutikit su abrazija, nes jums pačiai taip bus geriau. Kai lieka nepasišalinusių audinių, dar uždegimo pavojus kyla su laiku. Dabar abrazijos ne tokios grubios ir t.t. Aš turėjau 2 abrazijas (vieną, kai dar nebuvo medikamentinio prieš 7 metus, kitą - kai nepavyko medikamentinis nutraukimas), ir 1 medikamentinį nutraukimą pavykusį. Po pirmosios abrazijos pastojau po pirmų mėnesinių ir sėkmingai. Tai nosį į viršų. Su kiekviena pabaiga, ateina nauja pradžia !!!