Ausrytee1 parašė:
Viskas sėkmingai?![]()
taip viskas sekmingai, skatino , 9val 30min atkentejau saremius bet seip viskas ok.....buvo tik su sveikata siokiu tokiu bedeliu abiem, bet greit pasveikom
Ausrytee1 parašė:
Viskas sėkmingai?![]()
taip viskas sekmingai, skatino , 9val 30min atkentejau saremius bet seip viskas ok.....buvo tik su sveikata siokiu tokiu bedeliu abiem, bet greit pasveikom
Pati mylimiausia parašė:
taip viskas sekmingai, skatino , 9val 30min atkentejau saremius bet seip viskas ok.....buvo tik su sveikata siokiu tokiu bedeliu abiem, bet greit pasveikom![]()
Nu ir šaunu.
Ausrytee1 parašė:
Buvau priaugusi 27kg... dar liko 5 numestio dėl sveikatėlės paskutinėm nėstumo dienom - buk rami, visi negalavimai prasideda.
Man ir kojas skaudėjo, ir nugarą, nebegerai nei miegoti buvo su didžiuliu pilvu, nei vaikščioti. Ištino kojos, šiek tiek iš veido ir rankų patinau, paskutinį mėnesį ir strijos ant pilvo atsirado (nedaug). Vienu žodžiu, jau laukiau su nekantrumu, kol išvysiu savo mažylį
Manau, panašiai ir tu dabar jautiesi.
![]()
taip netgi baisiau pas mane mazesnis pilvas ir jam vietos nera kiek turetu but lauzia sonkaulius ,oro truksta drasko pilva kaip begali,sunku uzmigt as tikiu kad mano anksciau gims,bet nes ir sapnai ir saremiai jau buvo pries kelias dienas naktim uzeina ir vel praeina , net nezn kur dingt bet noriu greiciau vandenu mazai pas mane neturi vaikelis kur plestis drasko mane,m
iki asaru buna netgi
bet galvos sdkausmai dvi dienos siaubingos , sendien taspats :/ maudzia sonus kirknis ,skausminga.m man visi sako pilvukas kaip 7men, sakau bet kuria diena man gimdyt , o ne 7men,netiki nieks :(((
Pati mylimiausia parašė:
o as nepilnai 38sav pagimdziaugal be 1-2 dienu
![]()
o man sendien lygiai 38sav ryt 39 prasideda sav. taip laukiam, bet tikiuosi greit ateis ,m
Pati mylimiausia parašė:
taip viskas sekmingai, skatino , 9val 30min atkentejau saremius bet seip viskas ok.....buvo tik su sveikata siokiu tokiu bedeliu abiem, bet greit pasveikom![]()
Tai visai dar normaliai mano viena pazystama kankinosi 48val,ir plius lasalines ,m baisu,m
MONIKAMARIJA parašė:
o man sendien lygiai 38sav ryt 39 prasideda sav. taip laukiam, bet tikiuosi greit ateis ,m
as tavo vietoj isgerciau sampes, ananasu pavalgyciau, bandyciau jau kazkaip paskatinti gimdyma
Pati mylimiausia parašė:
as tavo vietoj isgerciau sampes, ananasu pavalgyciau, bandyciau jau kazkaip paskatinti gimdyma![]()
Paskatinti gimdymą padeda ir fizinis krūvis
Aš, atsimenu, kelios dienos prieš gimdymą valiausi langus.
Žinojau, kad negaliu taip vargti, bet vat užėjo tokia mintis. Ir šiaip - gydytojas sakė, kad jeigu užsitęstų nėštumas, daryčiau namie viską - langus valyčiau, siurbčiau kambarius
MONIKAMARIJA parašė:
na taip, jei busi gera mama anyta ar uosviene pati ir vaikai tavo laimingi bus ir pati laiminga busi,m o ko dar gali reiketi is gyvenimo ...anukus padet augint,m priziuret kai reiktu, istikro...nespesim pajust kada tai ivyks, na mano mazylis toj ir gims nebeuzkalnu.. laikas begs... as tik linkiu savo vaikuj gero, ir perdetu dalyku ar kaska sureiksmint nezadu, i smulkmenas ziuret,m man rupi jo sveikata, ir jo laime, ir vaikuj reikia abieju tevu silumos aulejimo meiles supratimo ir t.t o ne kalnas nereikalingu brangiu zaislu,ar firminiu drabuziu,o demesio is artimu.zmoniu !
zinai kad ir taip jau laikas bega....rodos tik vakar gulejau ligonineje, o se prasom jau vaikui virs metu, jau vaiksto, as vel dirbu....
Ausrytee1 parašė:
Buvau priaugusi 27kg... dar liko 5 numestio dėl sveikatėlės paskutinėm nėstumo dienom - buk rami, visi negalavimai prasideda.
Man ir kojas skaudėjo, ir nugarą, nebegerai nei miegoti buvo su didžiuliu pilvu, nei vaikščioti. Ištino kojos, šiek tiek iš veido ir rankų patinau, paskutinį mėnesį ir strijos ant pilvo atsirado (nedaug). Vienu žodžiu, jau laukiau su nekantrumu, kol išvysiu savo mažylį
Manau, panašiai ir tu dabar jautiesi.
![]()
ohohoho as prigaugau tik 8
po gimdymo nukrito 12. o dabar gryzo gal kokie 3-4 kg
Ausrytee1 parašė:
Paskatinti gimdymą padeda ir fizinis krūvisAš, atsimenu, kelios dienos prieš gimdymą valiausi langus.
Žinojau, kad negaliu taip vargti, bet vat užėjo tokia mintis. Ir šiaip - gydytojas sakė, kad jeigu užsitęstų nėštumas, daryčiau namie viską - langus valyčiau, siurbčiau kambarius
![]()
belm as visa nestuma kaip arklys dirbau, bet ta diena kai sventem gimtadienius kaimynes tokios senutes ir dra pas giminaite buvom, ilsejausi jau
ir sampes 2 taures isgeriau, kita diena jau viskas prasidejo
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai