Svaj parašė:
Sveikos, pas kokį daktarą reikėtų užsiregistruoti norint išsitirti antifosfolipidinį sindromą (dėl pasikartojančių persileidimų)?
Jei Vilniuje tai Kryžauskaitė arba Kaune Abraitis specializuojasi ties AFS.
Svaj parašė:
Sveikos, pas kokį daktarą reikėtų užsiregistruoti norint išsitirti antifosfolipidinį sindromą (dėl pasikartojančių persileidimų)?
Jei Vilniuje tai Kryžauskaitė arba Kaune Abraitis specializuojasi ties AFS.
Liepinukė parašė:
Sveikos! Kaži, kiek dienų iki mm testas jau gali kažką rodyti? 🤔 Nes mm dar tik 12-13 d. turėtų pasirodyti, nesinori bereikalo testų gadinti 😊
Kiekviena labai individualiai. Man gerokai savaite iki paprastas ne ankstyvas parodė vaiduokli. Siūlyčiau palaukt kantriai. Aš tą dieną kai pamačiau pirma vaiduokli nežinojau ką jaust stresas panika nes ne pirma karta apgaudavo tie testukai tada galiausiai isivariau liga testuotis kiekviena diena jau net į tą pačią vaistine nėjau košmaras ta savaitė iki ateinančių mm kol suvoki kad jos tikrai neateis 😂 o dabar prašau jau jaučiu spyrius ir esu begalo laiminga. siūlyčiau palaukt dar truputi. tas nusivylimo jausmas gal būt būtų mažesnis ko tikrai nelinkiu.. ❤️
Jurintaaa parašė:
Mm 12 dieną numatomos, šiandien pasidariau testuką neiškentusi. Bet.. tuščia, taip? 🫣
Man kažkas lyg šmėžuoja
Jurintaaa parašė:
Mm 12 dieną numatomos, šiandien pasidariau testuką neiškentusi. Bet.. tuščia, taip? 🫣
Nieko nematau 😏
Jurintaaa parašė:
Man irgi kazkas matosi ciut ciut
Jurintaaa parašė:
Nieko nematau
Jurintaaa parašė:
Man lyg matosi kazkas
Jurintaaa parašė:
tuscia
Jurintaaa parašė:
As tai matau tikrai ❤️❤️❤️
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai