pupsika parašė:
Aš tik rašiau, kad ramiai lauksiu mm, bet neišeina 🤦🏻♀️ pasitikrinau gimdos kakleli, tai jis aukstai ir minkštas 🤷🏻♀️ Pasitikrinus atsirado kreminių gleivių... ba…
Man toliau visiškai ramybė, 11 dpo 😀
pupsika parašė:
Aš tik rašiau, kad ramiai lauksiu mm, bet neišeina 🤦🏻♀️ pasitikrinau gimdos kakleli, tai jis aukstai ir minkštas 🤷🏻♀️ Pasitikrinus atsirado kreminių gleivių... ba…
Lainė123 parašė:
Man ir keista, kad nieno.
pupsika parašė:
Man ir keista, kad nieno.
aš tai labai džiaugiuosi, kad man CB sutvarkė tą tepimą, nes visus kartus savaitė iki mm jau tepė, o dabar ramu, tai vaadinasi tikrai viskas tvarkosi
pupsika parašė:
Normalu, kaklelis gali nusileist tik prasidėjus mėnėsinėms, aš tikrinausi iki mm, net mm diena nebuvo nusileides ir sukietėjes, bėja jis kinta per dieną
Lainė123 parašė:
aš tai labai džiaugiuosi, kad man CB sutvarkė tą tepimą, nes visus kartus savaitė iki mm jau tepė, o dabar ramu, tai vaadinasi tikrai viskas tvarkosi![]()
Aš tai nieko negeriu papildomai ir man niekada netepliodavo 😊 Net mm dieną tai iškart pramuša be jokių įspėjimų 🫣 Taip esu darbe susirgis ne vieną kartą ir kvietus vyrą, kad į darbą atvežtu kokias kelnias 🤣 Tai jau žinant kada bus mm, jau būnu su apsaugom iškart 🤭 Būna mm dieną nebent pilvo skausmai atsiranda, galvą sakauda kelios dienos iki mm, o dabar nieko 🤷🏻♀️ Aisku dziaugiuosi, kad ramu man, bet kai ankstyvas testas nieko nerodo, su ovuliacija neaisku kaip is tiesu yra, tai sudetingesnis laikas. Chat gpt sake dar yra sansu, kad galiu lauktis, nes dar kelios dienos iki mm
RauDonoji parašė:
Normalu, kaklelis gali nusileist tik prasidėjus mėnėsinėms, aš tikrinausi iki mm, net mm diena nebuvo nusileides ir sukietėjes, bėja jis kinta per dieną
Tai žinau ir tikrinu du kartus dienoje
kažkaip visada budavo man labai zemai pries mm, o dabar taip keistai 🤷🏻♀️ Aj kol nebus mm, tol niekas neaisku. Jau laukiu mm dienos, kad greiciau suzinoti kaip yra 🤣 Jau ir vyno galvoju atsigerti, nes raudonas vynas paskatina greiciau susirgti 🤭
pupsika parašė:
Tai žinau ir tikrinu du kartus dienojekažkaip visada budavo man labai zemai pries mm, o dabar taip keistai 🤷🏻♀️ Aj kol nebus mm, tol niekas neaisku. Jau laukiu…
O man kaip tik su alko būdavo, kad jeigu išgeriu raudono, ar bet kokio kito vyno, tiesiog sustodavo kraujavimas menesiniu metu😃
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai