Nepasiduodanti parašė:
Merginos,radau dar ov testų,pasirodo užslydusių buvo. Bet va jau jų vertint tikrai nemoku. Tad prašau jūsų įžvalgų
O testavotės po OV? Bluko?
Nepasiduodanti parašė:
Merginos,radau dar ov testų,pasirodo užslydusių buvo. Bet va jau jų vertint tikrai nemoku. Tad prašau jūsų įžvalgų
Indriukas777 parašė:
Čia greičiausiai testo šėšėlio žaismas. Isivaizduokit kad narė plika akim nemato, o kai kurios narės bando itikinėt kad kažkas yra per telefoną. Nu baikit, tai nare…
Kaip teisingai pasakyta, skaitot mano mintis! 👏
Nepasiduodanti parašė:
Mano toks buvo ov testas pries mm , bet deja atejo mm
Saulė Danguj parašė:
Tik vieną. Pamačiau,kad blunka po pųko ir nebesidariau.
Lainė123 parašė:
niekaip nepavyktų iki miesto nuvykt livsane nėštumo testų nusipirkt?
Deja niekaip
Nepasiduodanti parašė:
Nelabai ką įžvelgsi, būtumėt sekusi po piko blukimą ir gale ciklo išryškėtų tai būtų galima įtart dėl lh kilimo, o dabar neaišku
Happy_days parašė:
Mano toks buvo ov testas pries mm , bet deja atejo mm![]()
Tai vat ir aš galvoju,kad mm ateina
Nepasiduodanti parašė:
Kai pastoji ov tiesiog rekia, kaip kad piko metu, zinoma tai nera taisykle. Jums tikrai rekomenduoju nurimti, vakare isipilti taure vyno, atsipalaiduoti, pasikalbeti su vyru, kaip jauciates ir is karto bus lengviau🤍 Juk tik pirmas ciklas kuomet seket ov su testukais, retai kam is pirmo pavyksta. Issivalykit mintis, labiau susikoncentruokit i save, o ne norima nestuma/ islendancius simptomus ir leliukas pats greitu metu jus pasirinks🤍
RauDonoji parašė:
Nelabai ką įžvelgsi, būtumėt sekusi po piko blukimą ir gale ciklo išryškėtų tai būtų galima įtart dėl lh kilimo, o dabar neaišku
Supratau. Tai gal pasekt pvz dar šivakar ir ryt ar ryškėja. Ar neverta?
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai