2024.12.30 15:28 (prieš 1 m.)
Sveikos visos.
Gal kuriai buvo panaši situaciją turės kokių patarimų, nes dabar esu pasimetusi , sutrikusį ir nežinau net ką daryti.
Spalio pradžioje man išėmė spiralė, liepė sulaukti pirmų normalių mm tada planuoti vaikelį, spalio 10 dieną atsirado mm, iki lapkričio 15dienos dienos testai buvo neigiami, tada 22 dieną prasidėjo toks kaip kraujavimas tepliojimas 2 dienas, aš palaikau kaip mm nes jos tokios ir būdavo su spirale, tada tas krūtinės jautrumas pykinimas toks neaiškus man , gruodžio 4 pasidariau testą jis iškart parodė teigiamą, po kelių dienų užsisakius pas ginekologe, nuejau sako viskas ok gimdoje niestumas tik paliai paskutinės mm spalio 10diena jis per mažas, sako na gerai gal nelaiku pastojusi, laukiam žiūrime kas Bus, ateik po savaitės, per tą savaitę man pasidarė blogai su sveikata pradėjo baisiai spaudimas šokinėti tai aukštas 195/105 tai kitą min žemas 95/50, paskire vaistus dopegita , ateinu į vizitą sako na viskas kaip ir gerai čia eik tyrimus visus pasidaryti, ir dar po savaitės pas mane jau atsivesk ir tėtį, kad susipažintų su mažylių. Ir ateinam mes gruodžio 22 dieną , daro man echo ir sako " na žinote kaip gyvenime būna, jis nesivysto dar net ir sumažėjo, na tikrai nieko čia nebebus laukiam persileidimo"ateisi pas mane po savaitės jai nepersileisi duosiu vaistus, aišku neviltys ,atsigavusi, ir gyvenau taip kaip įprastai " nes tikrai nieko čia nebebus" čia ir šventės ir gimtadienis ir t.t.t ir šampano ir vyno ir kokteilį sau leidau , nes gi laukiam persileidimo kuo greičiau tuo geriau tada . Antra Kalėdų prasidėjo kraujavimas Vakarė kitą dieną vizitas pas gine na prasidėjo paskambinus jai pasakiau , sako na va kaip gerai pats valosi organizmas, ir penktadienį po pietų viskas dingo , liko tik rudas patepliojimas .. šiandien iš pat ryto pasiskambinau jai kad atvykstu tablečių pas ją nes tikrai kažkas negerai, padaro echo ir sako man , žiūrėk čia širdelė kaip plaka ! Aš vos išsilaikiusi ant kojų ! Ir paaugę sako, aišku sako visko dar gali būti, bet ... Sako na gal labai lėtai vystosi, gal kas susidūrė su panašia situaciją?