zuikutia223 parašė:
Oho o aš jau galvojau kad mes daug priaugom 1 mėn 1.600 kg o antra 1,200 kg. Šaunu kad vaikeliai gauna viską kas geriausia.
Na buvo didelis abzoriukas pirmus du men.db aprimo,tai tikiuosi si men jau maziau busim priauge;)
zuikutia223 parašė:
Oho o aš jau galvojau kad mes daug priaugom 1 mėn 1.600 kg o antra 1,200 kg. Šaunu kad vaikeliai gauna viską kas geriausia.
Na buvo didelis abzoriukas pirmus du men.db aprimo,tai tikiuosi si men jau maziau busim priauge;)
Papasakosiu, kokių perliukų vakar iš gastroenterologės girdėjau. Pasakė, kad mano pienas vaikui kaip nuodas, kurį jis iškarto stengiasi pašalinti per kurį nors galą (todėl viduriuoja ir atpylinėja). Ir kad vaiko virškinimo sistemai reikia pailsėti nuo mano pieno ir pradėti primaitinimą daržovėm (vaikui 4 mėn.). Veltui tik ėjau...
viktorijabz parašė:
Papasakosiu, kokių perliukų vakar iš gastroenterologės girdėjau. Pasakė, kad mano pienas vaikui kaip nuodas, kurį jis iškarto stengiasi pašalinti per kurį nors galą…
nu rimtai nesveika.SIAUBAS.(daktare
)
BRASKYTTT1 parašė:
sakykit jei as pati turiu temperaturos 37,6 ar galiu maitinti vaika?
Galite maitint ;)
viktorijabz parašė:
Papasakosiu, kokių perliukų vakar iš gastroenterologės girdėjau. Pasakė, kad mano pienas vaikui kaip nuodas, kurį jis iškarto stengiasi pašalinti per kurį nors galą…
Oho...
paskelbkite pavardę ir kuriame mieste, kad žinot pas ką nesilankyt.
Vasarosdangus parašė:
Oho...paskelbkite pavardę ir kuriame mieste, kad žinot pas ką nesilankyt.
tikrai taip.
viktorijabz parašė:
na štai, pavyzdys kokius išmanančius gydytojus turim
gaila...
Pagirtina kad mama supranta kas yra žindymas ir kokia jo svarba
uogyte9 parašė:
Sveikos, nežinau kur klausti, todėl rašau čia. Gal kas padės. Siandien mažiukui daviau šiek tiek medaus, grūdo dydžio, po keliu minučių jis apsiveme (3-5min praėjo)…
Gali būti nuo medaus. Galėjo sudirginti skranduką. Miegelis suretės nepergyvenkit. Prasikalė, bet juk dar dygsta.
viktorijabz parašė:
O tai nuo šaukštelio daržovės pailsės?
Nu ir eik vadinasi pas gydytojus. Apsurdų prikalba tik.
BRASKYTTT1 parašė:
sakykit jei as pati turiu temperaturos 37,6 ar galiu maitinti vaika?
Ne tik galite, bet ir būtina. Temperatūra nėra kliūtis nemaitinti.
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai