jadoren parašė:
Man taip pat idomu, ar po maitinino, istraukus kruti, nieko tokio jei spenelis plokscios formos?
Kiek skaiciau neturetu buti pabales tik
jadoren parašė:
Man taip pat idomu, ar po maitinino, istraukus kruti, nieko tokio jei spenelis plokscios formos?
Kiek skaiciau neturetu buti pabales tik
emma.seliokiene parašė:
Mum prasidejus pieni.krize. 3 menesiu.jes.mum 3 menesiai sestadieny.bus... tai vaikas rekia klykia.piktas muistosisi t.t abidvi krutis kas 2h.valvo.ir dar rekia maz…
Laikykis
ir nepasiduok,tegu kaimyne ka nori sneka,juk pati geriau zinai ar vaikas alkanas,ar sotus.As tokia pat kaimyne turiu :),jeigu vaikas daugiau verkia,is kart tu pieno neturi,tavo pienas liesas,duok misinuko nekankink vaiko.as nekreipiu demesio,zinau kad svorio gerai priauga,tegu kalba ka nori. Stiprybes,kantrybes viskas bus gerai,praeina papuliu krize,reikia islaukti ;)
Mamytės, man šalia spenelio atsirado apvalus paraudimas. Matyt uždegimas. Duodu vaikučiiui iš tos krūties daugiau kartų valgyti, o iš kitos nusitraukiu arba atvirkščiai. Karštam duše irgi bandau masažuoti, nusitraukti pienuką. Ten to gūziuko nėra arba aš jo neužčiuopiu... , ką dar galima daryti?
simuliux parašė:
Kiek skaiciau neturetu buti pabales tik![]()
O kodel? Ka reiskia jei buna pabales spenelis po maitinimo?
gėlių_fėja parašė:
tada gali buti pienlige ;)
gėlių_fėja parašė:
Nezinau tiksliai, bet blogas apziojimas, nes paprastai skauda, kalbu apie lupdazio formos speneli.
Reda Andr parašė:
Mamytės, man šalia spenelio atsirado apvalus paraudimas. Matyt uždegimas. Duodu vaikučiiui iš tos krūties daugiau kartų valgyti, o iš kitos nusitraukiu arba atvirkš…
Nėra ant spenelio balto taškelio?
kOtRyNa- parašė:
Gal kas is patirties pasakys per kiek laiko uzgija tie nugrauzti speneliai? Ko tiketis, ar savaiciu reikalas ar ilgiau jei vaikas valgo su antspeniais?
Man be antspeniu maitinant tik tepant nuolat lanolino tepaliuka uzgijo savaites begi..
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai