RANIL parašė:
Na ir sutapimu pasitaikomano sunelis irgi grynai svarstykles,labai ilgai svarsto,jau nuo mazens jam sunku greit nusprest
![]()
Gal dar ir krikscioniskuose gimdet sunu
RANIL parašė:
Na ir sutapimu pasitaikomano sunelis irgi grynai svarstykles,labai ilgai svarsto,jau nuo mazens jam sunku greit nusprest
![]()
Gal dar ir krikscioniskuose gimdet sunu
ingridavon parašė:
mano sunus gime irgi spalio 23![]()
Koks zenklas jusu sunaus
ievuze2 parašė:
Koks zenklas jusu sunaus![]()
Svarstykle,labai jau metosi,ir to nori ir to,
ievuze2 parašė:
Gal dar ir krikscioniskuose gimdet sunu![]()
Butent ten,tai dar ir kartu gimdem :)?
ingridavon parašė:
Svarstykle,labai jau metosi,ir to nori ir to,![]()
O kaip pas jusu suneli jau brendimas paauglistinis prasidejo?:)pas maniski jau ir balsas pradeda mutuot ir siaip toks savarankiskas lb darosi,nori viska pats nusprest,tipo jau as esu vyras:)))
RANIL parašė:
O kaip pas jusu suneli jau brendimas paauglistinis prasidejo?:)pas maniski jau ir balsas pradeda mutuot ir siaip toks savarankiskas lb darosi,nori viska pats nuspre…
oi pas mane jis toks maistautojas darosi,ka bepasakyciau jis darys atvirksciai,o su brendimu,viena diena jis toks jau kaip suauges masto ir pasisnekam rimtom temom,o kita dar vaikas,kaip sakau jis dabar nei vaikas nei suauges,toks per viduriuka
RANIL parašė:
Butent ten,tai dar ir kartu gimdem :)?
Nu geras,gal dar vienoj palatoj gulejom?as zinau kad ne viena gulejau gal 4.
ievuze2 parašė:
Nu geras,gal dar vienoj palatoj gulejom?as zinau kad ne viena gulejau gal 4.
Gali but,as pamenu mes 4 gulejom,dvi su mergytem ir dvi su berniukais
o jus kelinta val pagimdet?
RANIL parašė:
Gali but,as pamenu mes 4 gulejom,dvi su mergytem ir dvi su berniukaiso jus kelinta val pagimdet?
Anksti,3.39:-)tai ar nebusim kartu guleja,as prie sienos ,kita mama prie sienos su berniuku,o kur kita su mergaite tai cigonu taboras buvo atejas lankyt
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai