meshkootia parašė:
Aciu!!! DIEVE, kokia as LAIMINGA!!!![]()
![]()
Net kabinete vos neapsiverkiau, kad viskas mano pupsui gerai
![]()
![]()
![]()
o pas kokia gydytoja jus lankotes?ir kokiame mieste?
beje, mergaites, nuo kada planuojate lankyti nesciuju kursus?
meshkootia parašė:
Aciu!!! DIEVE, kokia as LAIMINGA!!!![]()
![]()
Net kabinete vos neapsiverkiau, kad viskas mano pupsui gerai
![]()
![]()
![]()
o pas kokia gydytoja jus lankotes?ir kokiame mieste?
na va gryzom is gydytojos...nesusipratimas kazkoks...
zodziu pagal visa mano apskaiciavima dbr yra 5 savaites pagal jos apskaiciavima yra 7 ir patikrinus viska vaiko dydis atitinka 5 svaites
as geriau stiprius antibiotikus nuo anginos ir nezinojau kad laukiuosi
testas dar nerode nieko sausio 3 o sausio 19 parode jau kad laukiuosi tai ji man sako arba tu blogai apskaiciavai kazka arba vaisius nesivysto nes pagal menesiniu data iseina 7 savaites
o vaisiui tik 5 savaites nu taip
bet pagal mano apskaiciavima as susirgau gruodzio 10 diena pagal mano cikla 30 dienu kazkur gaunasi 15 menesiniu diena vaisinga tai as galejau pastoti 26 gruodzio o kaip jos ten skaiciuoja kad man 7 savaites tai toks jausmas kad as per menesines pastojau bet negalejau nes nieko nebuvo ir paciam vaisiui tik 5 savaites tai kaip galvot dbr...dbr liepe ateiti po dvieju savaiciu pasitikrint ar vystosi toliau viskas ir tada bus aisku...dbr sitos dvi laukimo savaites isprotejimas
ir nerimas
Viktorija101 parašė:
Niu ka lekiu ir as ziureti pirmaji puslapiuka![]()
Meskute labai dziaugiuosi kad viskas gerai su tavimi, klausiau vienoje temoje bet paklausiu ir cia, kaip tau nustate kad nestumas vietoje nedare echoskopo ar ji dare?![]()
Ji tenai su ranka paciupinejo ir pasake man, kad viskas gerai, atitinka dydzio pagal mm ir kad vietoje
Agneta25 parašė:
o pas kokia gydytoja jus lankotes?ir kokiame mieste?![]()
![]()
Apie kursus negalvojau
Panevezyje, pas Vingiliene
Viktorija101 parašė:
![]()
pasirodo is forumiuko esu jauniausia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bet kaip pagimdysiu jau busiu 23 metuku taip kad greitai susiliginsiu![]()
![]()
![]()
Man irgi 22
Sandrulyte parašė:
kaip smagu,kad viskas tik geraio man tai kažkaip net nėra noro daryt myliuko
![]()
As irgi noro myliukui neturiu, nes manau kad nera su kuo
mylimukai parašė:
na va gryzom is gydytojos...nesusipratimas kazkoks...zodziu pagal visa mano apskaiciavima dbr yra 5 savaites pagal jos apskaiciavima yra 7 ir patikrinus viska vaiko dydis atitinka 5 svaites
as geriau stiprius antibiotikus nuo anginos ir nezinojau kad laukiuosi
testas dar nerode nieko sausio 3 o sausio 19 parode jau kad laukiuosi tai ji man sako arba tu blogai apskaiciavai kazka arba vaisius nesivysto nes pagal menesiniu data iseina 7 savaites
o vaisiui tik 5 savaites nu taipbet pagal mano apskaiciavima as susirgau gruodzio 10 diena pagal mano cikla 30 dienu kazkur gaunasi 15 menesiniu diena vaisinga tai as galejau pastoti 26 gruodzio o kaip jos ten skaiciuoja kad man 7 savaites tai toks jausmas kad as per menesines pastojau bet negalejau nes nieko nebuvo ir paciam vaisiui tik 5 savaites tai kaip galvot dbr...dbr liepe ateiti po dvieju savaiciu pasitikrint ar vystosi toliau viskas ir tada bus aisku...dbr sitos dvi laukimo savaites isprotejimas
ir nerimas
nesinervuokit, gi pati puikiai zinote, kad tai kenkia jusu zirniukui. Visi gydytojai sutartinai visada skaiciuoja pastojima nuo paskutiniuju menesiniu dienos pradzios. Taip yra. Nors realiai visad (na, dazniausiai) pastojama gerokai veliau. Del to ta "gimdimo data" yra preliminari. Ir gydytojiski nestumo menesiai iseina 10menesiu, o ne 9. Nes jie taip skaiciuoja. 4sav-1menuo. Nesigilinkite i tai, nes tai nieko nekeicia. Svarbiausia dabar yra issaugoti ramybe ir pozityvy mastyma!!!
meshkootia parašė:
Ji tenai su ranka paciupinejo ir pasake man, kad viskas gerai, atitinka dydzio pagal mm ir kad vietoje![]()
o man echo dare, ranku nekiso...
Agneta25 parašė:
o man echo dare, ranku nekiso...
Man apie echo net nieko kol kas daktare nesake, tik su ranka paciupinejo, dar apziurejo nuo ko tokia spalva isskyru yra ir tepineli paeme
meshkootia parašė:
Man apie echo net nieko kol kas daktare nesake, tik su ranka paciupinejo, dar apziurejo nuo ko tokia spalva isskyru yra ir tepineli paeme![]()
kiekvienas gyd. savaip dirba zodziu
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai