burbuliuke parašė:
o mano slapukas labai ramus, ir esu biski susijaudinus, nors daktare sake, kad normalu![]()
pamatysi prades ir tavo judeti smarkiai tuoj, visos juk skirtingai jauciame nesinervuok viskas gerai
burbuliuke parašė:
o mano slapukas labai ramus, ir esu biski susijaudinus, nors daktare sake, kad normalu![]()
pamatysi prades ir tavo judeti smarkiai tuoj, visos juk skirtingai jauciame nesinervuok viskas gerai
lina1984 parašė:
tai jis tiesiog ramesnis yra,o gal i pabaiga nestumo daug judeti pradessvarbu kad auga gerai
![]()
gerai butu kad ramesnis, nes pirmas tai patrakes
tai del to man ir truksta judesiuku
Justina-88 parašė:
pamatysi prades ir tavo judeti smarkiai tuoj, visos juk skirtingai jauciame nesinervuok viskas gerai![]()
![]()
aciu uz alaikyma lauksim ir augsim
lina1984 parašė:
butu gerai kad visu tokie nestumai lengvi butu ir kad greit taip laikas eitu kaip taubet deja nevisoms tokia laime,man tik nuo 20 sav lengviau o iki tol visada turedavau guleti.mano pilvukas nuotraukoje yra darytas pries savaite,o koks tavo pilvukas?
![]()
Na svarbiausia, kad jau jautiesi geriau ;) o jei ne paslaptis kodel turejai guleti ? skaudejo kanors ar pykino ?
mano pilvukas irgi jau nemazas , paprasysiu vyro kad siandien vakare nufotografuotu ir ikelsiu nuotrauka
vikasakalauskiene parašė:
nu as ir apie gimdyma, tik klinikas mastau, su pirmu klinikuose gimdziau ir labai man pitiko buvo ir prieziura ir patenkinta buvau![]()
Nors as ir neturiu pasrinkimo, man reiks klinikose gimdyti, bet jei galeciau rinktis butent jas ir pasirinkciau
As taip pat zadu gimdyti tik klinikos, kiek pazystamu gimde visos labai patenkintos ir visi rekomenduoja tik klinikas, nes ir tinkama prieziura ir naujausios aparaturos ir daktarai patyre
O kalbant apie judesiukus, as pradejau juos jausti labai anksti , mano mazoji tai matyt kokia futboliste bus, nes tik kruta tik duodas tik spardos vos galiu ramiai isbuti, o nakti net tenka ir keltis ,nes neiseina gulet
manoji tai baisiai aktyvi, matyt kai gims irgi is ramiuju nebus
camile2 parašė:
Na svarbiausia, kad jau jautiesi geriau ;) o jei ne paslaptis kodel turejai guleti ? skaudejo kanors ar pykino ?mano pilvukas irgi jau nemazas , paprasysiu vyro kad siandien vakare nufotografuotu ir ikelsiu nuotrauka
![]()
![]()
man labai gimda susitraukinedavo,uztekdavo grindis su sluoste isplauti iskart reikedavo gultis i lova(o grindys-plyteles,kurios lengvai plaunasi), kai daznai susitraukineja gimda gali persileidimas buti,o as norejau issaugoti leliuka,dabar jau truputi geriau,bet daug dirbti taip pat negaliu.Dziaugiuos kad jau pilvukas dideja ir leliukas auga.Su pirmu nestumu ir panasei buvo,matyt man nelemta tureti lengva nestuma,bet viskas eina geryn
lauksiu nuotraukytes
camile2 parašė:
As taip pat zadu gimdyti tik klinikos, kiek pazystamu gimde visos labai patenkintos ir visi rekomenduoja tik klinikas, nes ir tinkama prieziura ir naujausios aparaturos ir daktarai patyre![]()
O kalbant apie judesiukus, as pradejau juos jausti labai anksti , mano mazoji tai matyt kokia futboliste bus, nes tik kruta tik duodas tik spardos vos galiu ramiai isbuti, o nakti net tenka ir keltis ,nes neiseina guletmanoji tai baisiai aktyvi, matyt kai gims irgi is ramiuju nebus
![]()
as tai dar nezinau kur gimdysiu,ant genetiko isvados parasyta kad man gimdyt tik klinikuose,tai matysim kaip cia ginekologas man patars.Sakykit merginos o kaip su pinigeleis girdejau kad ten nemazas sumas reikia moketi uz gimdyma
xsakurax parašė:
o jums kam nors kyla rugstys?/ ka darote?
man jau kelios dienos kaip kyla,stenkis nepersivalgyti ir astriai nevalgyk
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai