ievuze2 parašė:
Musu panasiai,tik svoris ir ugis skiriasi:-)![]()
Maniske pagal svori ir ugi jau virs metu laiko turetu but,rubelius perku 80 dydzio,9-12 men.
idomu i ka cia jinai pas mus tokia didele
o jusu maze kaip auga?
ievuze2 parašė:
Musu panasiai,tik svoris ir ugis skiriasi:-)![]()
Maniske pagal svori ir ugi jau virs metu laiko turetu but,rubelius perku 80 dydzio,9-12 men.
idomu i ka cia jinai pas mus tokia didele
o jusu maze kaip auga?
dziuste parašė:
Man taip buvo.tik kad ne daug ir mažų plėmų.o tokiais dideliais bet tokiais pat.jie tokie karšti ane ? Tai man buvo nuo vitaminų evevit ar kaip ten jie. Per daug bu…
jo,karsti ir dideliais plemais apeme visa kuna..siandien veidas grazesnis ir nebedaug yra kitose kuno vietose...
Sveikos mamos turiu klausimu. Gulėjom ligoninėj antradienį gryžom ir vėl temperatūra sukilo iki 38,5 nuvežem pas daktare padarė kraujo tyrima viskas gerai, paklausė plaučiuku irgi viskas ok, tik va viduriuoja, matuoju temper užpakaliuke ar gali būt kad nuo viduriavimo rodo peraukšta temperatūra, ar kas čia yra? nesuprantu, viduriuoja ir temp. šiandien ryte jau bebuvo 37.2 db vėl pakilo iki 38. nedaeina nei man nei gydytojai. sakyčiaus dantys bet kad apačioj 2 turim o viršuj net nežada dar kaltis...
laurutiki parašė:
Sveikos mamos turiu klausimu. Gulėjom ligoninėj antradienį gryžom ir vėl temperatūra sukilo iki 38,5 nuvežem pas daktare padarė kraujo tyrima viskas gerai, paklausė…
Matuojant isangei temperatura dar numest reike 0,5 laipsnio, dantys kaltis gali nebutinai virsui, mes 2 apacioj turim ir vel 2 apacioj daiginam, sunku pasakyt kodel jusu suneliui laikosi temp., gal tiesiog po ligos dar organizmas kovoja su bacilom, jeigu vaikas gerai jauciasi, zvalus, tai temp nemuskit, tegu pats organizmas pakovoja, skysciu bandykit daugiau duot ir viduriukus kietinkit, daugiau nzn ka ir patart, sveikatytes!
mmamka parašė:
Matuojant isangei temperatura dar numest reike 0,5 laipsnio, dantys kaltis gali nebutinai virsui, mes 2 apacioj turim ir vel 2 apacioj daiginam, sunku pasakyt kodel…
žinau kad reikia dar numest 0,5 . Gal ir mum dantys, db jau nebeturim temp. pokolkas
alawrute parašė:
Sveikos mamytes norejau paklausti ar cia pas mus rugsejinukuose yra dar like bedanciuar cia jau visi su dantukais
![]()
Mes bedantes
eviess parašė:
Mes bedantes![]()
Nu va nors vieno.nes jau galvojau kad tik pas mano vyrioka dar vis nera
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai