Junigeda parašė:
Oho kas čia darosi :)) Sveikinimai visoms!!!O aš toliau laukiu, mano terminas buvo balandžio 19-21 diena
![]()
na nedaug musu laukianciu cia ir beliko..mano terminas buvo 17d...
Junigeda parašė:
Oho kas čia darosi :)) Sveikinimai visoms!!!O aš toliau laukiu, mano terminas buvo balandžio 19-21 diena
![]()
na nedaug musu laukianciu cia ir beliko..mano terminas buvo 17d...
vitelie parašė:
Sveikinimai! Kaip smagu. O mums buvo terminas 21, bet panasu, kad galim ir 05.01 sulaukt![]()
Pas mane toks pats terminas ir tikimybė, kad gegužės 1 d. teks laukti, taip pat yra, nes jei nepasirodys iki to laiko, būtent tą dieą skatinimas nusimato
Nors vis tikiuosi, kad natūraliai viskas prasidės...
vaivaida parašė:
Man tai nezmoniskai istine pedos po gimdymo, kaip bandutes..gal kuri galite patarti, ka daryti ar bent kuom ta patinima apmazinti?![]()
As irgi niekaip nerandu atsakymo i sita klausima :/
gytukas85 parašė:
Pas mane toks pats terminas ir tikimybė, kad gegužės 1 d. teks laukti, taip pat yra, nes jei nepasirodys iki to laiko, būtent tą dieą skatinimas nusimato![]()
Man dar niekas nesake, kada ka darytu, jei neprasidetu savaime. Tik sake nera ko skubinti, kol viskas gerai.
Labai norisi, kad butu naturaliai viskas, bet cia jau ne nuo musu priklauso. Su pirmu tai buvo fantastika - 6 terminas, 5 ryte nubego vandenys. O dabar tas laukimas nieko gero...
Echunia parašė:
Simona, nieko nepadarysi. Organizmas vėl persitvarko. Bent jau man gydytojai Santariškėse sakė, kad turi susitvarkyt savaime - tiesiog stengtis radus progą jas pala…
Man namo grįžus nuėjo tinimas
Topita parašė:
Mano kurkia... bet daktare sake, kad viskas is gerklytes - del aplinkos oro. Tai sake paplaut su juros vandeniu, turetu issivalyt viskas![]()
Ta prasme nosytę praskalauti?
gytukas85 parašė:
Pas mane toks pats terminas ir tikimybė, kad gegužės 1 d. teks laukti, taip pat yra, nes jei nepasirodys iki to laiko, būtent tą dieą skatinimas nusimato![]()
Man lygiai taip pat 05.01 į ligoninę jeigu niekas neįvyks iki to :/ o kurioj ligoninėj planuojat gimdyt?
sandraZuk parašė:
Man lygiai taip pat 05.01 į ligoninę jeigu niekas neįvyks iki to :/ o kurioj ligoninėj planuojat gimdyt?
Jonavos GN
O Jūs?
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai