_Brashke_ parašė:
Gegužė![]()
2015.05-2016.05 vidurkis, taip? Super
nes mano sitie keli paskutiniai menesiai bus nekokie, tai gerai, kad bent ne iki pat gali ims vidurki..
_Brashke_ parašė:
Gegužė![]()
2015.05-2016.05 vidurkis, taip? Super
nes mano sitie keli paskutiniai menesiai bus nekokie, tai gerai, kad bent ne iki pat gali ims vidurki..
Egloot parašė:
2015.05-2016.05 vidurkis, taip? Supernes mano sitie keli paskutiniai menesiai bus nekokie, tai gerai, kad bent ne iki pat gali ims vidurki..
Na taip, bet paskui kai VPA iseisit, kaip as suprantu, tai per naujo skaiciuosis ir jau ieis ir birzelis tada pvz
_Brashke_ parašė:
Na taip, bet paskui kai VPA iseisit, kaip as suprantu, tai per naujo skaiciuosis ir jau ieis ir birzelis tada pvz![]()
Ohhh, damn.. Man to birzelio visai nereikia, nes bus lb maza alga ir numus vidurky..
vimbras parašė:
Aciu uz patarimusmanau reikia pasakyti gydytojai kad mane atleidzia is darbo. o ne tik manipuliuoti sveikata tikintis gauti biuleteni
Geriau nemanipuliuoti o tai prirasis vaistu visokiu kaip man pikina israse Imbieras skauda pilva magnerot o nekarto biliutenio nedave del nugaros skausmu pasake dirza nesiot
Egloot parašė:
Ohhh, damn.. Man to birzelio visai nereikia, nes bus lb maza alga ir numus vidurky..
O tai Jums irgi 30 sav liepis viduryje?
matau jums eina 15 sav kaip ir man, bet 30sav tik rugpjucio pirma savaite sueina. Kazka blogai paskaiciavot del dekreto
jums dekretas rugpjucio pirma sav. Anksciau i dekreta iseiti negalite kaip 30 sav
Egloot parašė:
2015.05-2016.05 vidurkis, taip? Supernes mano sitie keli paskutiniai menesiai bus nekokie, tai gerai, kad bent ne iki pat gali ims vidurki..
NGA skaiciuosis is -2015.06.01-2016.05.31 VPA skaiciuosis is-2015.11.01- 2016.09.30
Joliene parašė:
Sveikos,gavau genet kraujo tyrimus ir sake lb hcg pakiles 2,54..ar kam dar yra pakiles?dabar nori genetike dar matyt 20 sav
Tikrai hcg? Prue ko čia šitas hormonas apskritai? ARba aš nesuprantu čia ko nors..O nepaaiškino daugiau nieko?
Aš turiu tokį durną klausimą, gal nuraminsit kas
Vakar ėmė man kraują ir žiopla seselė nenuėmė tos gumos, kur ant rankos riša viršuj, dėl to ir kraujas sunkiau bėgo ir po to ji man liepė sėdėt užspaudus tą pleistrą, tai aš taip ir sėdėjau, o tada pastebėjau, kad ranka kažkaip aptirpo ir pamačiau tą gumą, nes ji tokios pat spalvops buvo, kaip ,megstinis mano, susiliejo kažkaip. Tai tada nusiėmiau. Bet viso su tuo aprišimu prabuvau kokias 5 min. Šiandien skauda šiek tiek raumenis tos rankos kai paspaudau. Kažin negalėjo niekaip vaikui tai pakenkti?
Prisigalvojau jau visko aikšu
_Brashke_ parašė:
Tikrai hcg? Prue ko čia šitas hormonas apskritai? ARba aš nesuprantu čia ko nors..O nepaaiškino daugiau nieko?
_Brashke_ parašė:
_Brashke_ parašė:
Tikrai negalejo, bukite rami ;)
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai