Mili. parašė:
Aš 2 neštumus turėjau nelaimingus, tad patikėkite labai gerai žinau ką reiškia baimė, bet neketinu dėl to užsidaryti ir bijoti valgyti, maudytis ar į pirštą įsidurt…
na taip
Mili. parašė:
Aš 2 neštumus turėjau nelaimingus, tad patikėkite labai gerai žinau ką reiškia baimė, bet neketinu dėl to užsidaryti ir bijoti valgyti, maudytis ar į pirštą įsidurt…
na taip
Na ka, ziuriu, kad siandien rytinio posedzio metu seimas nesvarste/nebalsavo del ligos ir motinystes socialinio draudimo istatymo pakeitimo, kuriuo butu grazinamos 100/85 ismokos vaiko prieziuros atoatogu metu. Vakarinis posedis pilnas kitu klausimu, tai, matyt, siandien ismoku klausimas nebus svarstomas. Gal kazkas klausesi gyvai posedzio ir kazka pakomentuot galetu kas buvo kalbama jo metu del sito klausimo (jei buvo kalbama is vis kas nors).
vapa parašė:
as ir vis seku ar kazkas bus rasoma sia tema, nes posedzio klausyt neturejau galimybes...
cia turbut mum visom aktualu:)nors as asmeniskai netikiu kad ivyktu toks "perversmas"
zivileke parašė:
www.medcentras.lt/lt/paslaugos/laboratoriniai-tyrimai/ka-reikia-zinoti-pries-atliekant-laboratorinius-tyrimus/atmintine-pacientui-del-slapimo-surinkimo/ Va c…
Galima paprastą tamponą įsidėti, tada tikrai nieks nepateks.
W2ee parašė:
Na ka, ziuriu, kad siandien rytinio posedzio metu seimas nesvarste/nebalsavo del ligos ir motinystes socialinio draudimo istatymo pakeitimo, kuriuo butu grazinamos …
Aš klausiau nenuosekliai deja, tai irgi likau nesupratusi, ar nesvarstė, ar tiesiog negirdėjau
_Brashke_ parašė:
Ne, pažiūrėjau išrašą rytonės posėdžio dalies, tai nesvarstė to klausimo, bet man atrodo, kad svarstė kai kuriuos, kurie vakariniam buvo priskirti. Tai matyt ten ka…
Tai kad jei neklystu jau 90 proc kad palieka sena tvarka. Vakar visi portalai apie tai rase. O ir mano saltiniai is seimo sake kad greciausiai nieko nebus.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-spalinuku-belaukiant-2