viktorijav009 parašė:
Ne jum vienai man ir tas pats,nelabai traukia manes valgyt
Valgau nes reikia valgyt?
O man atvirkščiai, valgau ir dar noriu
ypač vakare užeina noras...
viktorijav009 parašė:
Ne jum vienai man ir tas pats,nelabai traukia manes valgyt
Valgau nes reikia valgyt?
O man atvirkščiai, valgau ir dar noriu
ypač vakare užeina noras...
viktorijav009 parašė:
Su tuo pikinimu man ne aisku?
Tai pykina tai ne
Va galva ir man svaigsta taip keistai
taip lengvai kažkaip bet beveik nuolat.. apsvaigus taip ir vaikštau
Monika 060214 parašė:
Įdomu,tos kurios žinote, kad jau laukiates ar jau visiem pranešet naujieną, ar visgi laukiate pirmo vizito pas gydytoja? ?
Zino draugas, mama ir geriausia drauge tik
Monika 060214 parašė:
Įdomu,tos kurios žinote, kad jau laukiates ar jau visiem pranešet naujieną, ar visgi laukiate pirmo vizito pas gydytoja? ?
Kartosiu vis hcg ir jei viskas ok pasakysiu po daktaro vizito...as cia gal didziausia baime turiu nestumui kurio labai laukiau metus laiko , nes pries 4 m sustojo plakti sirdele 23 savt...
AgneUgne parašė:
Kartosiu vis hcg ir jei viskas ok pasakysiu po daktaro vizito...as cia gal didziausia baime turiu nestumui kurio labai laukiau metus laiko , nes pries 4 m sustojo …
Ojej užjaučiu jus, ir pilnai suprantu jūsų nerimą. Reik tikėt, kad viskas bus gerai to jums ir linkiu ? aš dar irgi nedrystu visiems pasakyti laukiu gydytojos apžiūros ?
Monika 060214 parašė:
Ojej užjaučiu jus, ir pilnai suprantu jūsų nerimą. Reik tikėt, kad viskas bus gerai to jums ir linkiu ? aš dar irgi nedrystu visiems pasakyti laukiu gydytojos apžiū…
As tikiu kad viskas bus gerai
AgneUgne parašė:
Kartosiu vis hcg ir jei viskas ok pasakysiu po daktaro vizito...as cia gal didziausia baime turiu nestumui kurio labai laukiau metus laiko , nes pries 4 m sustojo …
O kur jus darotes ta hgc tyrima,nes as cia skaitau daug kas darosi,stebi
O as cia nk nesuorantu.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai