GimGim parašė:
Aš tai galvoju, kas testai be reikalo neryškėja...parodykit testa
![]()
Jau darbe, neturiu nuotraukos....
GimGim parašė:
Aš tai galvoju, kas testai be reikalo neryškėja...parodykit testa
![]()
Jau darbe, neturiu nuotraukos....
augustekazkas parašė:
Man beveik visai netempia krutines, nepastebiu kazkokiu dideliu pasikeitimu joje.
Man vakar aprimo krutines tempimas ir sendien sulaukiau mm
anksciau 3-4dienom. Tai kaip suprantu kaip ir kibo bet neuzkibo?
Sveikos nestukes? prisijungiu ir as prie Jusu.? Iskart su klausimeliu? istorija mano tokia, kad buvau operuota ir buvo pasalinta puse kiausides5m.negalejom susilaukt, dabar veluojant pms. Pasidariau testa wolia jis teigiamas, kita diena pakartojau teigiamas. Bet... grizus po darbo jauciau siaubinga pusiaujo nugaros skausma, galiausiai pradejau kraujuoti bet nestipriai ir taip jau snd antra diena kai tepa tai stipriau tai maziau. Gydytoja sake 4sav.5d.kai buvau lign. Buvo paziurejus nieko dar nemate, nes mazai laiko. Taip ir nenustate cia nestumas ar ne nes 100proc. Negarantavo. Ryte pasidariau vel testa jis teigiamas taip pat. Su tokiu pakraujavimu labai bijau... pirmadieni 10.02 einu pas savo ginekl. Tikiuosi jis man viska isaiskins ir patvirtins, kad laukiuosi, nes labai noriu??? vakar pasidariau dar viena testa grizus is polikl.ir tas teigiamas. Na nemanau, kad 4testai teigiami gali meluoti apie pastojima. Ar kuriai nors is nestukiu ar jau esamu mamyciu yra taip nutike? Pasidalinkit savo patirtimi.
Suzana parašė:
Sveikos nestukes? prisijungiu ir as prie Jusu.? Iskart su klausimeliu? istorija mano tokia, kad buvau operuota ir buvo pasalinta puse kiausides5m.negalejom susilau…
Manau, kad tikrai laukiatės, bet tas kraujavimas gal nelabai gerai. Skubėkite kuo greičiau pas gydytoją, kad skirtų kokių vaistų stabdyti kraujavimui ir pakonsultuotų plačiau, gal tyrimus padarys kažkokius. Sėkmės jums ;)
Skubuciai parašė:
Man vakar aprimo krutines tempimas ir sendien sulaukiau mmanksciau 3-4dienom. Tai kaip suprantu kaip ir kibo bet neuzkibo?
![]()
Atleiskit aš kažkaip gal pražiopsojau jūsų pasakojimą. o jums nt rodė teigiamą? Ar darėtės kraujo tyrimą, kas patvirtino nėštumą?
augustekazkas parašė:
Siandien ryte dariausi dar viena testa, juostele pradejo rysketi tik po 15min. Nors instrukcijoje raso kad atsakyma vertinti tik 3-5 min. nezinau net ka galvoti...…
Siaip negalima vertinti po laiko , pregna test rapipreg benu infant wiew megsta po laiko mesti antra bruksniuka , todel siu testu nedaryciau
koki jus darete? O vakar buvo teigiamas nt?
AgneUgne parašė:
Siaip negalima vertinti po laiko , pregna test rapipreg benu infant wiew megsta po laiko mesti antra bruksniuka , todel siu testu nedaryciaukoki jus darete…
Vakar nedariau. Pries pora dienu irgi atsirado du briuksniukai, gan ryskus, Bet irgi po kurio laiko. Dariausi EASY TEST.
augustekazkas parašė:
Vakar nedariau. Pries pora dienu irgi atsirado du briuksniukai, gan ryskus, Bet irgi po kurio laiko. Dariausi EASY TEST.
Na easy man patys patikimiaisi
lauksim foto
as easy dariausi tai tokie blankus buvo
bet ne po laiko atsirado
kada mm turejo buti?
AgneUgne parašė:
Na easy man patys patikimiaisilauksim foto
as easy dariausi tai tokie blankus buvo
bet ne po laiko atsirado
kada mm turejo buti?
MM turejo buti 22d. Manau jau turetu rodyt iskart testas...krutines neskauda....
augustekazkas parašė:
MM turejo buti 22d. Manau jau turetu rodyt iskart testas...krutines neskauda....
Nu jau turetu
man easy vaiduokli mete 7 d iki mm
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai