Cukrainė parašė:
Visi vaikai skirtingi, man nereikejo treniruoti, tiesiog pabuti salia, paglostyti ar padeti zaisliuka kad butu jaukiau, be asaru, zirzenimu ar pan. Viskas gavosi na…
Tuomet šaunu
Cukrainė parašė:
Visi vaikai skirtingi, man nereikejo treniruoti, tiesiog pabuti salia, paglostyti ar padeti zaisliuka kad butu jaukiau, be asaru, zirzenimu ar pan. Viskas gavosi na…
Tuomet šaunu
Guaca parašė:
sveikos, mamytes. ar yra kas galvoja apie ilgalaike kontracepcija? pvz spirale. gal kas turi patirties ir galetu pasidalinti? man is senu laiku atrodo kad svoris au…
Turejau penkis metus Mireną. Sutapimas ar ne, bet plaukai slinko kuokštais, galvos skausmai neaiškūs. Kai išsiėmiau pasijaučiau atsikračiusi kažkokio brudo. Bet gal čia tik man
donatan parašė:
Geria is buteliuko, kambario temperaturos - as ju specialiai is naujo nevirinu bet jeigu ka tik is saldytuvo istrauktas buna tada pasildau stukliniam inde imerkus i…
Tai čia skaitos jiems kaip maisto porcija? Nu reikės ir mums gal bandyt, nes dabar nuo metų perėjom ant mišinuko Tuteli 3, išgeria po 150ml 4 kart į dieną ir po dvi košes. Plius užkandukai kukuruzai, vaisius, jogurtas.
Mums uzdraude kokosu piena duot iki 3 metu. Su soja irgi sake arsargiau ir vaikams ir suaugusiema. Kokosu pienas labai riebus ir apsunkina vaiku virskinima. Del avizu sake kad kasdien ir negerai nes nuo jo daug gleiviu susidaro zarnyne. Parduotuvej visur dar beveik papildomai cukraus ideda i tos gerimus. Tik parasiau ka mums rekomendavo ir kaip paaiskino
wonder6 parašė:
Mums uzdraude kokosu piena duot iki 3 metu. Su soja irgi sake arsargiau ir vaikams ir suaugusiema. Kokosu pienas labai riebus ir apsunkina vaiku virskinima. Del avi…
Ačiū labai už informaciją !
Pasikeitusi parašė:
Mamytes, kokias MOBILIAS AUKLES turite? Ar patenkintos, ar užtenka vienos auginant dvynukus?
Mes pirkom šią: https://racijos.lt/racija/motorola-ismanioji-aukle-mbp853/

Kol kas dar nepasiteisino ir naudojom tik du kartus
dabar rinkčiausi tokią, kurios kamera turi galimybę būti prisegama kažkur. Kiek domėjausi, tai motorola labiausiai rekomenduojamos, bet bent man tai žiauriai nepatogi kamera. nėra kur ją tokią padėti, atremti
bandėm jau net lipnia juosta prie lovytės pritaisyt, bet ji sunki ir nelaiko. Tai kol oas nesurandam sprendimo šitam dalykui, o gaila, kad nenaudojama guli 🙄
Gaja parašė:
Sveikos, mamytesar kazkas pirko grynai sportinukus, ne tuos viskas viename? Koks patiko? Reiktu, kad lengvai vaziuotu, nemazais ratais, lengvai susilankstytu
![]()
Mes pirkom sportinuka, toki, labai patogus, paprastas, puikiai vaziuoja, tik rankena nekeicia padeties, bet man kaip ir nebutinybe

12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai