Luuna parašė:
aa nu tai tada mes irgi palei 60😭
Teks ieskot kitu darzeliu
mums,tai blogiau ne,kad reiks kito ieskot,bet ar tada apsimoka del sunaus vazinet,nes abu su vyru namie busim,ar cia apsimoka tam vaikui papildomo streso sukelt 🤦
Luuna parašė:
aa nu tai tada mes irgi palei 60😭
Teks ieskot kitu darzeliu
mums,tai blogiau ne,kad reiks kito ieskot,bet ar tada apsimoka del sunaus vazinet,nes abu su vyru namie busim,ar cia apsimoka tam vaikui papildomo streso sukelt 🤦
MLiepsna parašė:
Teks ieskot kitu darzeliumums,tai blogiau ne,kad reiks kito ieskot,bet ar tada apsimoka del sunaus vazinet,nes abu su vyru namie busim,ar cia apsimoka tam vaiku…
jeigu abu namie, turbut neverta bent metus dar😉 na o mums tai teks ieskot kur dėtis, blyn dar vyresnėlį į mokyklą, mažę jeigu į daržą kažin kur tai taksistu nuo sutemų dirbsiu😬 nu bet o ką daryt...
Luuna parašė:
jeigu abu namie, turbut neverta bent metus dar😉 na o mums tai teks ieskot kur dėtis, blyn dar vyresnėlį į mokyklą, mažę jeigu į daržą kažin kur tai taksistu nuo sut…
Taip,bet bus du nauji gyventojai,tai va ir nezinom kaip cia seksis, sakiau bus gerai jei vaikas nematys,kad mama puse dienos su dviem vaikais lovoj voliojasi 🤣sunkus tokiam mazam paaiskint bus kas cia vyksta 🤦nu ziuresim dar
Su darzeliais baisu,mes su vyru juokemes,kad reik mest darbus ir pradet gert,tada gautumem darziuka 🤦
MLiepsna parašė:
Manau,mums mamoms sunkiausias sis etapas 🤣tai tikrai reik su savom padirbet siuo klausimu![]()
Labai sunkus bus, aš šiek tiek ir bijau, na visad vaikas šalia, o paskui kaip jis ten, kaip jausis , ar neskriaus kas ir pan.. oi kiek laukia prieš akis visko 😂
Jus tai matau laukiates, tai aš manau jei ir negausite dabar , tai gal nieko baisaus, nes į darbą jau nesugrisite 👏
Luuna parašė:
jeigu ne paslaptis i kokius darzelius jūs užsirašėt? mes irgi iš Kauno, niekas neskambino ir nerašė. tai suprask dabar ar nepatekom ar dar nedėliojo eilių. man tai …
Mes Petrašiūnuose į Šilelį ir Drevinuką buvom užsirašę. 🌺
Aure Ja parašė:
Labai sunkus bus, aš šiek tiek ir bijau, na visad vaikas šalia, o paskui kaip jis ten, kaip jausis , ar neskriaus kas ir pan.. oi kiek laukia prieš akis visko 😂
…
Cia jau reikia su savim padirbet,vaikai jaucia musu emocijas,tad jei jus bijosit,bijos ir vaikas
as net gal bijau,kad MANISKIS musis 🤣🤣🤣jis toks tarp svelnaus vaiko ir to,kuris nepaskaiciaves atsisukes trenks 😅bet labaiu galvoju,kad viskas bus gerai
vaikui bus smagu, susiras draugu,gal pagaliau ismoks normaliai valgyt prie stalo 🤣🤣🤣
Del buvimo namie,tai taip,bet matot beda,kad bus du nauji gyventojai 🤣bijau,kad sunui namie bus mazai demesio ir del to blogai jausis, gal darzelyje butu uzimtas ir taip patirtu maziau streso 🤔🤷
MLiepsna parašė:
Cia jau reikia su savim padirbet,vaikai jaucia musu emocijas,tad jei jus bijosit,bijos ir vaikasas net gal bijau,kad MANISKIS musis 🤣🤣🤣jis toks tarp svelnaus va…
Jums ir pačiai būtų lengviau, kol dičkis darže. Mano dvi artimos draugės turi leliukus, galėtų nevest dičkių, bet ne, veda kasdien, lankomumas turbūt geresnis nei dirbančių tėvų vaikų
meestee parašė:
Jums ir pačiai būtų lengviau, kol dičkis darže. Mano dvi artimos draugės turi leliukus, galėtų nevest dičkių, bet ne, veda kasdien, lankomumas turbūt geresnis nei d…
Tai va va,mes labai noretumem,bet jei aplink nerasim laisvu vietu,tai nezinau ar leisim 🤦
Mano kitokia patirtis
kai gimė mažoji tuo metu vaikui buvo 2metukai rudenį suėjo 3. Nevedžiau aš jo į darželį. Jis kaip vaikas ramus buvo man buvo lengva su juo kažkaip viskas ok. (Buvau bandžius jį vest į lopšelį kai buvo tika sukakę 2metukai bet jau pirmą dieną po pusvalandžio skambina neina vaiko nuramint. Kitą dieną jis visas dreba kad nevesčiau. Supratau kad per anksti ir po to sužinojau kad laukiuosi tai nusprendžiau nevesti visai.
po to gimė sesutė, kraustėmės irgi nevedžiau galvoju perdaug jam streso būtų. Tai realiau išvedžiau 3.5metukų kai buvo
ir tai buvo kiek iššūkių, ašarų kiek ryte išlieta net iš streso į tualetą bėga po 3kartus ryte. Tik dabar va jam greit 4.5m ir gana ramiai einam į darželį. Vasarom nevedu
o mažosios irgi nevesiu nuo rugsėjo. Per maža man dar jinai. Bišk aišku teks apkarpyt išlaidas bet geriau tegu pabus truputį dar namie
galvoju vest kai bus 2.5metukų
jdante parašė:
Mano kitokia patirtiskai gimė mažoji tuo metu vaikui buvo 2metukai rudenį suėjo 3. Nevedžiau aš jo į darželį. Jis kaip vaikas ramus buvo man buvo lengva su juo k…
tai taip išeitų nebent į privatų. nes jeigu į valstybinį tai arba einam 2.2 arba jau tik 3.2. nebent jus ne is didziuju miestu ir ten galit bet kada startuot kada norit🙂
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai