Natali Ja parašė:
Gal kieno vaikelis miega jau tik kartą dienos metu?
Jau pora menesiu miega bet man max sunku tapo su tokiu jo miegu nes buna miega 30 min ar 2h. Ir atsikelia 8 o miegot 22 nesvarbu kiek miegotu diena. Kosmosas galetu 5 h miegot
Natali Ja parašė:
Jau pora menesiu miega bet man max sunku tapo su tokiu jo miegu nes buna miega 30 min ar 2h. Ir atsikelia 8 o miegot 22 nesvarbu kiek miegotu diena. Kosmosas galetu 5 h miegot
Natali Ja parašė:
Bandėm daryt 1 miegelį, nesąmonė gavosi, dar per mažas. Keliasi 7 val, kartais kiek anksčiau, bet 9-10 vėl miego nori. Atrodo, kad atsikelia tiesiog košės prisikimšt. O paskui 16-17 val antras miegas. Naktinis 21 val. Bandėm dvi dienas tą rytinį nukelt iki 12 val., bet vien zirzimas, viskas blogai. Vakare irgi viskas blogai. Tai miega du kartus kol kas.
Miega musiskis jau pora savaiciu viena miega- apie 12h. Ismiega +- 2,5 h.
Adaptacijos laikas buvo nelengvas,bet dabar iki miego nesunkiai "datraukia".
Vakarini miega guldau 20-20.30. Keliasi nakti ivairiai, buna pora, tris kartus. Ryte keltis pradejo anksti, apie 6.30, matyt, kad svinta anksti...
Manoji miega gal nuo 6mėn. tik vieną miegelį. Ir mums jau taip gerai. Einam gult apie 21h tik kol užmiega užtrunka 30min. ar daugiau. Kelias galima taip sakyt su manim jai aš atsikelsiu po 7 tai ji iš paskos. Jai aš 8 tai ir ji. Galima taip sakyt miega iki kol aš miegu,nes nuo 7iki 8 kažkoks jautrus pas ją miegelis. Pietų miegam nuo 1,5 iki 2 retsykiais 3h.
Myway parašė:
Sveikosžinau, kad tikrai buvo kalbėta, bet neatrasiu jau. Kaip ten su tuo išmokų perašymu? Man reikia sodroje nutraukti išmokas, o vyrui rašyti prašymą dėl jų s…
As tik parasiau prasyma nutraukt, vyras nuo tos pacios dienos prasyma skirti jam ismoka. Nieko daugiau nereikejo.
Miledi321 parašė:
Mano miega nuo kokių 2-3 mėn tik su pampiu, irgi nusiklosto, bet bėdos nematau, kažkiek prikloju, kartais ne, namie nėra šalta pas mus. Kojiniu ar šliaužtų tai nakč…
Pritariu, tikrai nėra šalta 😊
Mano miega tik su maikute, antklode nekloju, nes visalaik nusimeta ją. Šliaužtai, pėdkelnės miego metu, tai is mano patirties tikrai geriau nedet. Nes arba jie turi būt labai laisvi, arba teks pampersus naktį keisti. Ten labai ribotai tos erves pampersui plėstis, tad žymiai greičiau persipildo.
Vaikam kaip tik geriau kai yra vėsiau, nes perkaitimas jiems labai pavojingas ir miegas tampa jautrus ir kokybė miego taip pat labai prastėja. Bet jei labai norisi vaiką apkloti, yra visokių vaikiškų medvilninių miegmaisiu, labai faini mes tokį naudojom kai mažesnis buvo 😊
Minimalistė parašė:
Pritariu, tikrai nėra šalta 😊
Mano miega tik su maikute, antklode nekloju, nes visalaik nusimeta ją. Šliaužtai, …
Sveikiau miegoti šaltame kambaryje, nei šiltame. Mes, pvz, miegam prie 18-19°, bet su pižamomis. Specialiai taip pareguliavome šildymą, kad miegojimo kambariuose būtų vėsu.
Sauskelnių naktį nekeičiu. Nei karto neprabėgo. Niekur nieko nespaudžia 🙂
Aš mikdau visuomet tik su trumpom rankovytėm bodukas,bet ir tai jok pampersą taip geriau prilaiko. Miegam vėsiame kambaryje ir visuomet būna pradarytas balkonas. Vaikas užklotas tik kaldryte. Ir to gana. Miegam puikiai.
Išskyrus prastai miega tik tada jai kokie dantys, ar dar kas. O šeip visuomet visą nakty iki pat rytuko. Lygiai taip pat miegam ir pietų miegiuko. Tik vieną sykį apie 2-3h.,retai 1,5h. Miegam ir tik pradarytu balkonu 😉😊
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai