Noriu tikėti... parašė:
Ir vel bulves pas mane🙈😀
Na šis zirniukas bus bulvinis🤭
Kaip skanu,užsimaniau dabar valgyti
Noriu tikėti... parašė:
Ir vel bulves pas mane🙈😀
Na šis zirniukas bus bulvinis🤭
Kaip skanu,užsimaniau dabar valgyti
laurasadz parašė:
Mano irgi bsk padidejus, bet dar kolkas dydzio nekeiciau, tik vietoj ant 3cio uzsegimo, segu pirmu uzsegimu 🤭
Man jau spaudžia gerokai,o ir krūtine lenda lauk
Kocia parašė:
Eau girdejus kad vaginalinis ekoskopas kenkia, didina persileidimo rizika, bet kaip? Juk neikisa ten viso pagalio🤔 o tai kaip tada lyt. Santykiai🤔🤣
Tikrai joks eko nekenkia,cia tik paskalos.
Kaip laukiausi si mazaja,tai ejau i terminus pas daktara kas savaite laiko,ir dabar laksto sveika mergyte dvieju metukų 🙂
O del santykiu kaip laukiausi su mazaja,man liepė susilaikyti bet iki 15sav.
O i karta nieko nesake,tai ir santykiauju🙂
Noriu tikėti... parašė:
Tikrai joks eko nekenkia,cia tik paskalos.
Kaip laukiausi si mazaja,tai ejau i terminus pas daktara kas savaite laiko,ir daba…
Tai as tapati irgi galvoju, nes su pirmu daug eko turejau per vidu ir nieko, o paskaiciau kad kitos bijo tai ir pasamprotavau😁
Vikuzka parašė:
O kaip su karantinavimu? Planavau sia vasara su vaiku skrysti taipat pasidarem pasa ambasadoje bet nzn mano vyras lb pries kad sio metu kur skrysciau del to viruso …
Tai i Lt grizus neprivaloma karantinuotis tik rekomenduojama , o i uk grizus lyg ir ryt turi skelbt salis is kuriu grizus nereikes karantinuotis , LT turi but sarasuose tikrai , nebent eilino karta ja pamirs ir pamines kokia Latvija tik 😂
Kocia parašė:
Tai as tapati irgi galvoju, nes su pirmu daug eko turejau per vidu ir nieko, o paskaiciau kad kitos bijo tai ir pasamprotavau😁
Kaip pas mus geguziukuose buvo viena nejo pas daktarus iki 25sav,nieko nedarė jokiu tirimu nes neva kenkia.
Tai ir paklausiau is kokio kaimo esa kad neina ziuretis kaip gyvena leliukas,o kaip nuejo 25sav pas daktarus pasirodo dvynuku laukesi.
Tada visas forumas buvo piktas ant tos mamytes
dominykamac parašė:
O man vienai labai sunku prisiverst gert vandenį? Nu kai pykinimas užeina tai išvis net apie jį pagalvot negaliu. Svarbiausia reikia, bet taip sunku... Kiek šiaip p…
As daug isgeriu, nes darbe karsta ir vis norisi gerti, tai 2l drasiai isgeriu, o ir kai ziaugcioju irgi einu vandens gert
Indresa90 parašė:
🥰 ačiū labai, laikom kumštukus kartu ♥️👏🤰
Gali del to kad pilnute esat, arba kad nestukiu cukrinis diabetas neatsirastu, nes lyg 30saw ar kada reikes cukraus puodeli isgerti ir tikrins krauja
Kocia parašė:
Eau girdejus kad vaginalinis ekoskopas kenkia, didina persileidimo rizika, bet kaip? Juk neikisa ten viso pagalio🤔 o tai kaip tada lyt. Santykiai🤔🤣
Na jei kenktu tai juk td nedarytu, butu kazkas kito israsta
Del santykiu tai man visus nestumus ginekologas rekomenduoja iki 12saw susilaikyti kad nepradetu teplioti, tai taip ir darom
laurasadz parašė:
Na jei kenktu tai juk td nedarytu, butu kazkas kito israsta![]()
Del santykiu tai man visus nestumus ginekologas rekomenduoja iki 12saw susilaikyti…
Kažkaip jis sako trigdo žirniuką todėl negali būti žiūrima su juo ilgiau nei 30 min 🤷♀️ o man niekas nieko nesakė, bet vistiek su vyru susilaikom iki 12 sav nes mažą ką
dominykamac parašė:
O man vienai labai sunku prisiverst gert vandenį? Nu kai pykinimas užeina tai išvis net apie jį pagalvot negaliu. Svarbiausia reikia, bet taip sunku... Kiek šiaip p…
O as atvirksciai, negaliu nustot gert vandens, atrodo, kad amzinai troskina...kazkaip jau net atrodo, kad per daug, reiks gydytojos uzklaust ar normalu 🤷🏻♀️
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai