Hamakis parašė:
Nepanasu i alergini. butinai kreipkites pas seimos gyd.
Taip taip , laukiu rytoj skambučio jau 🙈
Hamakis parašė:
Nepanasu i alergini. butinai kreipkites pas seimos gyd.
Taip taip , laukiu rytoj skambučio jau 🙈
Sveikos, pirmąją dukrą nujunkiau 1,9 mėn. Užsiklijavau pleistriukus ant spenelių ir sakiau mamai skauda nebėra pienuko, ji vis tikrindavo bet spenelio nerasdavo taip trys dienos su pazyzimais ir atsijunkė😀 kurių vaikučiai prasirgo roto virusu ar važiavote į ligoninę ar namie gydėtės? Antra para vemia ir vakar buvo aukšta temp, šiandien nebėra. Maitinu mp, bandau girdyt rehidrono.
Mi.St parašė:
Dukrytė keletą dienų vis vaikšto ant pirštų galų. Ne nuolat, bet dažnai. Vaikščioja nuo 1m ir tokių bėdų nebūdavo. Gal kas yra susidūrę?
Maniškė irgi paskutiniu metu pavaikštinėja pasistiebdama. Galvoju gal šiaip iš mandrumo, bet planuoju padryti ir kraujo tyrimą dėl vit D.
Paskaitinėjau, tai neramiai pasidarė net. Reiks su gydytoja pakalbėti.
Mi.St parašė:
Dukrytė keletą dienų vis vaikšto ant pirštų galų. Ne nuolat, bet dažnai. Vaikščioja nuo 1m ir tokių bėdų nebūdavo. Gal kas yra susidūrę?
Mano pradėjo retkarčiais. Jei per mėnesį nenustos, aiškinsiuos. Bet po kol kas atrodo, jog tiesiog rado smagų būdą eiti.
Mi.St parašė:
Jei prieš tai vaikščiojo normaliai, tai manau atrado tokį vaikščiojimą. Jei taip pradės vaikščioti pastoviai, o ne tik kartais, reiktų tada namie batus tvirtą uzkulnia panesiot.
Dėl pieno tai aš manau kad jis gal daugiau naudingas ligos metu dėl skysčių balanso. Bet realiai tai ar vaikas sirgs ar ne priklauso nuo labai daug dalykų ir dėl pieno jei jums pavyksta maitinti ir norit ir jums patogu tai manau tikrai galima tęsti. Svarbu kad vaikas ir mama laimingi. Aš pati labai norėjau ilgiau maitinti tačiau nepavyko. Išsilaikėm tik 6 mėnesius bet mano panele eina i darzeli tai kol kas viskas gerai. Kiti grupėje kurie su mp serga, bet manau kiekvienos patirtis einant i darzeli bus vėl kita ☺️
Hipatija parašė:
Maniškė irgi paskutiniu metu pavaikštinėja pasistiebdama. Galvoju gal šiaip iš mandrumo, bet planuoju padryti ir kraujo tyrimą dėl vit D.
O kaip vit D susijęs su tokiu vaikščiojimu?
Mi.St parašė:
O kaip vit D susijęs su tokiu vaikščiojimu?
Lyg buvo užsifiksavę kažkas, bet ryškiai kažką sumaišiau 🙈 🤭
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai