Chinchinke parašė:
O kuri ohhira, ten ziurejau visokiu yra skirtingu...
Ir tiesiog su sauksteliu duodavot? Suvalgydavo?![]()
Tiesiog iš to pakelio išspausdavau, ką žinau, skanu man rodos jam visai, saldoka ten 😄 man pačiau visai patiko 😄
Chinchinke parašė:
O kuri ohhira, ten ziurejau visokiu yra skirtingu...
Ir tiesiog su sauksteliu duodavot? Suvalgydavo?![]()
Tiesiog iš to pakelio išspausdavau, ką žinau, skanu man rodos jam visai, saldoka ten 😄 man pačiau visai patiko 😄
Baby_1 parašė:
Suejo keturi menesiai sugedo vaikas baisiai. Zinda tragiskai, spardosi, muistosi. Ismaudyt negalim, visas issiriecia. Ir nesuprantam, ar cia nuo skiepu suizes visas…
Aš turiu atsisiuntusi programėlę "Wonder weeks". Tai pagal ją, kaip tik šiuo mety vyksta didelis augimo šuolis, kuriam būdingas padidėjęs irzlumas. Nežinau, ar šitai jūsų atveju, bet variantas.
Maniškis tai šiaip nepiktas vaikas, tik sugalvojo dabar klykt automobilyje
nefain belekur važiuot.
Pedute1 parašė:
Vaikiuka ismete tokiom demelem jos sausos,maitinu savo pienuku vien 4men kas cia galetu but? Yra ant rankyciu,pilvuko ir ant kojyciu..
Pas mus taip pat, ir ant rankyciu ir ant kojyciu yra sausu demeliu. Naudoju krema Aderma exoderma, padeda
Pedute1 parašė:
Vaikiuka ismete tokiom demelem jos sausos,maitinu savo pienuku vien 4men kas cia galetu but? Yra ant rankyciu,pilvuko ir ant kojyciu..
Tikriausiai dermatitas. Drėkinkit. Ir pagalvokit į ką galėjo sureaguoti.
JoGailĖ parašė:
Pas mus taip pat, ir ant rankyciu ir ant kojyciu yra sausu demeliu. Naudoju krema Aderma exoderma, padeda![]()
Mes kai maudom pilam babe prausikli ir losjona kuno vis patepu bet nedingsta,o siandien ryte situ demiu nebuvo kur ikeliau🤦♀️
Pedute1 parašė:
Mes kai maudom pilam babe prausikli ir losjona kuno vis patepu bet nedingsta,o siandien ryte situ demiu nebuvo kur ikeliau🤦♀️
Gal i kazka tikrai sureagavo kunas. O dabar dar silti orai, prakaitavimo daugiau.
Pildavau i vonia aliejuka ir prausikli bandziau.
As maniau kad del prausiklio taip atsitiko, pakeiciau prausikli,nepilu aliejaus , sumazejo ir dar kremu tepu, bet tepu normaliai , riebiai 😄
Sveikos, ar kieno vaikai buna, kad per miegus verkia, lyg sapnuotu kosmara? Mano vaikas kai miega atsibudineja verkdamas ir kol dar uzsimerkes verkia, kai pakeliu priglaudziu ir jis atsikelia - numimsta...ir lyg niekur nieko. Per dienos miegus tai kai verkia speju ikisti papa ir vel miega, nakti taip nebuna...anksciau taio nebuvo 🤔
Silvijax parašė:
Sveikos, ar kieno vaikai buna, kad per miegus verkia, lyg sapnuotu kosmara? Mano vaikas kai miega atsibudineja verkdamas ir kol dar uzsimerkes verkia, kai pakeliu p…
Būna, ir taip pat daugiausiai dienos metu. Bet paskutiniu metu uzeina ir nakti 😖 Galvoju gal delto, kad daug ko naujo mate.. Nes vis daugiau pradejom keliauti visur nesykleje ir dali pasikeitem jau ant vezimo tai daugiau visko mato 🙈
O ir visa savaite beveik begalo irzlus, vargstu kai reikia uzmigdyti 🥵 Visad viskuom atrodo nepatenkintas dabar 😅
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai