Baby_1 parašė:
Ar maitinancioms galima magni gerti? O vitamina C?
Galvojau, kad neramiu koju sindromas buvo tik nestumo metu, bet jis vel pradejo ka…
Galima ir magnį ir vitaminą C drąsiai gert
Baby_1 parašė:
Galvojau, kad neramiu koju sindromas buvo tik nestumo metu, bet jis vel pradejo ka…
Galima ir magnį ir vitaminą C drąsiai gert
Baby_1 parašė:
Mes irgi vargstam, dar bedanciai... tai tikimes, kad gal pagaliau pasirodys tie dantukai. O jei ne dantys, tai gal koks augimo suolis, bet jis 6 menesiu turejo but,…
mano pana turi jau 6 dantis, du apacioje, 4 virsuje nei su vieno dygimu neturejom tokiu siaubingu naktu kaip dabar
jauciu, kad bus koks raidos suolis, 4 paras prasikankinom tikiuosi sia nakti jau bus ramu, nes irgi nepadejo parecetamolis, keliasi labai daznai, neuztenka tik paimti i rankas, nenusiramina, plesiasi, nenori buti supana, tai galiausiai viskas baigiasi zindymu ir tai nevisada padeda
Zuli parašė:
mano pana turi jau 6 dantis, du apacioje, 4 virsuje nei su vieno dygimu neturejom tokiu siaubingu naktu kaip dabarjauciu, kad bus koks raidos suolis, 4 paras pr…
8mėn būna miego regresas, tai gal jis čia jums gali dar būti. Nebedaug iki jo ir liko 😊
Baby_1 parašė:
Galima, pradėjau gerti prieš 2 savaitės, nes irgi neramios kojos kankino 🙈
Zuli parašė:
mano pana turi jau 6 dantis, du apacioje, 4 virsuje nei su vieno dygimu neturejom tokiu siaubingu naktu kaip dabarjauciu, kad bus koks raidos suolis, 4 paras pr…
Mes turim jau senokai 8dantukus (4 virsuj ir 4 apacioje) bet jau antra savaite nu taip nakti blogai miega, per miegus tiesiog rekia, net kartais reikia zadinti, nes nesuprantu ko verkia. Anksciau jau ismiegodavo su viena prabudimu apie 5h, miegot eina apie 22h
O kokius kukuruzus uzkandziaujate?
Visi su tiek dantu jau
Ju.Š parašė:
8mėn būna miego regresas, tai gal jis čia jums gali dar būti. Nebedaug iki jo ir liko 😊
Tikiuosi, kad jis nesites ilgiau, nes neimanoma. Su vyru kaip zombiau jau
Baby_1 parašė:
Visi su tiek dantu jau![]()
Yra vaiku skyriuje ivairiausiu tirpstanciu burnoje. Dabar lidle ekologiskus ilgus tokius atradau labai patogu vaikui laikyt.
Mum apie zuvu taukus nieko nesake. Bet mollers pries nestuma dar domejausi tik gerai isreklamuoti, nera labai geri. Manau mes nuo metuku vartosim is aromama eskio kids
Zuli parašė:
ar duodat vaikams zuvu tauku? pediatre sake, kad nereik, o kita daktare sake reik duot, ir nurode firma, tai man biski tokia reklama pasirode![]()
Gydytoja sakė duot, daviau, niekas jų negeria 😀
Baby_1 parašė:
Visi su tiek dantu jau![]()
Mes dar ne dantų. Duodu Morkūno kukurūzų su morkomis (yra ir kitokių daržovių). Labai skaniai sučiulpia.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai