Sweet parašė:
O jums dare kažkokius atskirus tyrimus kaip afs arba mthfr ?
Nieko,dėl to DB siunčia skydliauke tirtis.
Sweet parašė:
O jums dare kažkokius atskirus tyrimus kaip afs arba mthfr ?
Nieko,dėl to DB siunčia skydliauke tirtis.
Ne-tik-mama parašė:
Iskart po keliu dienu🥰
Sužinojau kai buvo tik 3 sav, tai nemačiau reikalo is kart registruotis, keliausiu rugpjūčio pradžioje kai bus 8sav ☺️
Pumpurė parašė:
Hmmzz.. Sveikos, vakar patepe rudos isskyros, poto nurimo, šiandien vėl.. Nestumas vietoj, bet.. Nuojauta tai mano nekokia... 😶 Pas gine rugpjūčio 11
Nenorite pasiskambinti anksčiau ginei,ar progesterono tyrimą pasidaryti, pasižiūrėti ar netrūksta...?
Anilevee parašė:
Ir pasiule pasidaryt jei norim nipt tyrimus. Ar jus planuojate daryti?
Nors musu amžiuje nebūtinas.
Po ivf nesidariau ir dabar nežadu
Sweet parašė:
Nea![]()
Sendien buvau pas gydytoją 7+5 sav..Gavau velnių,kad progrestarona naudojau pati kai buvo jis 35..Sako 20 išnešioja.Kandgi pastojau su prolaktinu labai aukštu turiu tyrimus darytis.Del skydliaukės ir prolaktinio.
Esmadija parašė:
Sendien buvau pas gydytoją 7+5 sav..Gavau velnių,kad progrestarona naudojau pati kai buvo jis 35..Sako 20 išnešioja.Kandgi pastojau su prolaktinu labai aukštu turiu…
Ir pasijuokė,kad bereikalo meciau pinigus dėl tyrimų kuriuos dariausi 4 kart.. Pasidžiaugti kaip ir negaliu nes labai papykus buvo ji ant manęs..Sirdute plaka ir niestumas vietoj ir atitinka laiką tai tiek naujienų.
Esmadija parašė:
Sendien buvau pas gydytoją 7+5 sav..Gavau velnių,kad progrestarona naudojau pati kai buvo jis 35..Sako 20 išnešioja.Kandgi pastojau su prolaktinu labai aukštu turiu…
Jus viska teisingai darėte! Žinokite kiek teko domėtis tai ne visi gydytojai aplamai gilinasi į PRG ,o kiti kaip jūsų dar ir pyksta. Progesteronas turi būti bent 50nmol ,bet ne mažiau.
Džiugu ,kad viskas gerai dėl vaisiaus
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai