Sveikos, mes gimėm 13 diena (terminas 14 diena buvo) 4400 g 54 cm...apie 16 h man pasirodė, kad šalinasi kamštis, bet poto žiūriu kad vis nesibaigia išskyros ir turi žaliu priemaišų, paskambinau į priėmimą sako važiuokit geriau pasirodyt. Atvarem į santaras (planas buvo Antakalnyje gimdyti) nes išsigandau dėl komplikacijų, maža kas čia viskas vietoj. Registratūroj maloniai pasitiko, greit priėmė, patikrino sako 4 cm ir į gimdykla, tai gimdykloj buvom apie 20:30, sako kaklelį kas 2 h tikrinsim, atėjo 22:30 vis dar tie patys 4 cm, atsiklausė ar aš nieko prieš ir pradėjo skatint su oksitocinu. Iškart ir sąrėmiai prasidėjo, apie 23:30 sakau darom epidura kam laukt, vistiek aš norėsiu, sako davai geriau kažkokiu vaistu neobloka tipo padarom sakau nu davai, suleido tai panasiai kaip šampanas, skausma jauti bet tarp saremiu nulūžti. Patikrino apie 00:30 buvo 7 cm ir dare masažą kaklelio, prašiau kad baigtu o jie tik ramino viskas gerai čia taip reikia, labai skaudėjo. Ir po šito masažo sąrėmiai labai stiprėti pradėjo, tada davė porcija šampano tai su juo pritempiau iki 2 h ir tada jau baisioji dalis, viską skauda, sako vaistu jau nenorim duot daugiau pakentek greit gimdysim, nu su vyro pagalba masazavomes kvepavom, akušere kartais kvėpavimą prižiūrėjo tai padėjo sumažint kokį 30% skausmo. Paskutinį pusvalandį varinejau kad jau Vyras sakytu kad aš stumt noriu o jie dar anksti dar anksti… poto greit susirinko visi, aš ten jau paleidus vadeles, liepė susikaupt ir stumt, tikrai pora kart surekiau jie liepė be garsu būt ir dirbt 🤦🏼♀️ nuosirdziai galvojau kad nepavyks bet kai balse girdi dar dar stumk jau jau tai kažkaip ne taip beviltiška viskas atrodo. Vyras sako kad stumiau apie 10-15 min neilgiau, man irgi neatrodė labai ilgai bet išsekimas buvo max. Praslydau su pora plysimu, susiuvo sedet galiu vaikštot galiu, vaikas tvirtas sveikas 💪🏼 judam toliau 🙈
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus